Овлажнители за стая

Филтри
на страница

4 продукт(а)

Филтри
на страница

4 продукт(а)

Вие смятате, че в стаята, която сте отредили за Вашето дете няма проблем, защото сте свикнали с микроклимата у дома. Понякога дори и не усещате, че въздухът в стаята може да бъде сух. Когато той е сух, бронхите трудно остават чисти, а това води до здравословни усложнения на по-късен етап. Ето защо от съществено значение за детската стая или за стаята, в която бебето спи или прекарва най-голяма част от времето, да бъде подсигурена с овлажнител за въздух.

Какво представлява и как работи овлажнителят за стая?

овлажнител за въздух за бебета

Замислете се за зимния сезон, когато в желанието си да осигурите топлина и уют в стаята, въздухът се загрява от радиатор или печка и става изключително сух. Сухият въздух не е полезен в никакъв случай за бебетата и малките деца, защото те стават по-сънливи и по-уморени. В такива ситуации от жизненоважно значение е инсталирането на овлажнител за стая.

Знаете, бебешките лигавици на носа и устата са изключително нежни. Именно затова трябва да поддържате въздушната влажност от поне 50%. За възрастните влажността е добре да бъде в интервала от 40 до 60%, но трябва да обърнете специално внимание на стаята на детето.

Как се използва?

От съществено значение за здравето на бебето е да използвате овлажнители с филтър, тъй като са най-безопасни. Йонизаторите, които работят като изпарители, имат вграден вентилатор, който издухва въздух през този филтър, който спомага за намаляване на разпространението на бактерии и плесен в стаята като по този начин играе ролята на пречиствател, докато ултразвуковите дифузери обратно на влаго абсорбаторите просто изстрелват влага наоколо.

За да бъде един пречиствател за въздух безопасен за бебето, той следва да бъде почистван след всяка употреба, да се изпразва водата от резервоара и да се сменя филтъра според указанията на съответния уред.

Как да изберем овлажнител за стая?

Има най-различни видове, затова когато търсите, ние ви съветваме да вземете решение въз основа на съвкупността на повече от следните характеристики:

 • Автоматично показване на нивото на влажност;
 • Различни степени на разпръскване на влажност;
 • Скорост на разпръскване;
 • Безшумен;
 • Разпръсква студена пара;
 • Йонизираща функция;
 • LCD екран;
 • Таймер;
 • Автоматично изключване;
 • Дистанционно управление;
 • Голям капацитет на контейнера.

Защо да се доверим на Raya Toys в избора на овлажнител?

Онлайн магазин Рая Тойс предлага на своите клиенти богато разнообразие от различни видове евтини овлажнители за въздух в детската стая. При нас може да бъдете сигурни в избора си, защото бързо и лесно ще ви насочим към най-качествените и безшумни освежители и при това на достъпни цени.