Fidget антистрес играчки

Филтри
Страница
 • В момента четете страница 1
 • Страница 2
 • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 68

Филтри
Страница
 • В момента четете страница 1
 • Страница 2
 • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 68

Какво представляват фиджет играчките?

Голямата световна мания по този тип играчки започна преди няколко години с пускането на пазара фиджет спинери. Какво е Fidget spinner? Най-общо можем да го оприличим на пумпал за пръсти. В центъра си има лагерче, около което се въртят "перките" на играчката. Спинерите се оказаха истински хит и започнаха да се предлагат в различни цветове, форми и изработки. Поради въртенето й милиони хора по целия свят видяха в този прост механизъм средство за справяне със стреса, както и полезен продукт при хора, които изпитват честа и необяснима тревожност.

Разбира се, както често се случва, децата започнаха все по-активно да си играят с тези пумпали и бързо се измисляха всякакви игри - например кой ще завърти спинера си най-дълго, кой ще може да го подхвърли от една ръка в друга без да спре движението, кой може да го прокара между пръстите си и какви ли още не. Бързо се родиха триковете, при които най-сръчните правеха цели спектакли пред публика. И колкото бързо тази мания обхвана земното кълбо, толкова и бързо отмина.

С избухването на пандемията през 2020 все повече хора си останаха вкъщи и им се наложи да си намерят занимания. Откриването на позабравените спинери и то в такъв стресов за глобалното население момент отключи манията отново. Производителите побързаха да пуснат на пазара нов тип антистрес фиджет играчки.

Какви видове ще откриете при нас?

За намаляване на стреса от работа или от училище освен вече добре познатите спинери при нас ще откриете още антистрес джаджи:

 • магнити за пръсти фиджет;

 • антистрес фиджет играчки pop it;

 • антистрес фиджет кубове / fidget cubes;

 • антистрес спагети;

 • топки с желе за стискане;

 • фингърборди и фингърбайкове;

 • плетеници за пререждане и т.н.

Нека ви запознаем с някои от тях:

 1. Магнитните пръстени са за сръчност, при които играчът се бори с магнитните сили и си играе така, че елементите да не се слепят.

 2. Огромното разнообразие от Pop It - играчките, които децата вече обожават - е налично във всякакви цветове и форми. Представете си балончета за опаковане, при които ви се иска да прокарате пръсти и да ги спукате едно по едно. Е, Pop It е на същия принцип, но балончето не се спуква, а се издува от обратната страна на играчката, за да може играта да продължи до безкрай.

 3. Фиджет кубчета - също в различни цветове. При тях на всяка страна на кубчето има елементарна активност - от въртене на щракащи дискове, през завъртване на метално топче до натискане на бутон. Друг тип са тези, които се разглобяват в дълга верига и се прибират отново.

 4. Антистрес спагетите и топките с желе за мачкане са създадени от висококачествена гума или силиконов материал. При тяхното мачкане, дърпане и огъване стресът се освобождава, а фиджетът възстановява своята първоначална форма и остава цял.

 5. Чрез фингърбайк и фингърборд можете да си представите, че карате скейтборд или колело и изпълнявате трикове, но само с помощта на пръстите си.

Защо да се доверя на Raya Toys?

В нашите физически магазини, както и в онлайн каталога ни, ще се уверите в огромното разнообразие от артикули и то на добри цени. Не се колебайте и ако пазарувате online - няма притеснение да ви се “падне” фиджет в друг цвят, какъвто не желаете - при нас всички артикули са точно това, което виждате на снимката. Приятно пазаруване!