Четки за бебешки шишета

Филтри
на страница

24 продукт(а)

Филтри
на страница

24 продукт(а)

Какво трябва да знаем за четките за почистване на шишета и биберони

Какви са правилата за поддържане на хигиената на бебешките съдове? Защо и каква четка да купим за шишетата? Вижте няколко основни съвета по темата.

Какви видове четки за бебешки шишета има

  • С извита горна част за качествено измиване както на стените на шишето, така и на дъното;
  • С малка приставка за почистване на бибероните;
  • Със сменяема глава (малка и голяма четка);
  • Гъвкави;
  • С дунапренена гъба в горната част;
  • С дръжка от гума, от пластмаса или от неръждаема стомана;
  • С опция за закачване на четката или с възможност за вакуумното ѝ закрепване.
  • Силиконови;

Какви са предимствата им при почистване

За хигиената на бебешките шишета са важни две стъпки: почистване и стерилизиране. Дори да сте подготвили най-качествения стерилизатор, важно е в него да поставяте само идеално измити шишета. Ако по повърхността им има остатъци от мляко, стерилизацията няма да е ефективна. За да разчитате на качествена дезинфекция, важно е първо да ги измиете старателно. Четката помага на измиващия препарат да достигне до всички трудно достъпни места от бебешката бутилка и биберона.

Всички видове бебешки четки за шишета, предлагани в каталога на Rayatoys, са от висококачествени материи, без съдържание на Бисфенол А. Здравината и качествената изработка им гарантират дълъг живот и устойчивост. Могат да се третират в миялна машина. Повечето четки са универсални и съвместими с всякакви марки шишета. Вие просто трябва да изберете кой модел е най-подходящ и удобен за вас, като най-издръжливи са тези със силиконови накрайници.

Защо да купите от Рая Тойс

Във физическите магазини и онлайн на rayatoys.com сме подготвили за вас детски и бебешки продукти на реномирани световни производители. Във всеки раздел ви очакват отделни продукти, както и комплекти на отлични цени.

Можете да разглеждате денонощно, да поставяте в „Любими“, да сравнявате характеристиките и да поръчвате, без да губите време или да напускате дома си.

При поръчка на стойност над 100 лв. (може да включите колкото артикула желаете) доставката идва при вас безплатно. Подгответе дома си за бебето лесно и изгодно. При нас ще откриете всичко за най-малките: от мебели, съдове и уреди, до дрехи, играчки и храни. Ние подготвяме нашия каталог с любов и грижа, тъй като знаем, че първите месеци и години на бебето са изключително важни за младите родители, но те са и време, което ви поставя пред всекидневни въпроси. Трябва да се справите със задачи, които са напълно нови за вас. Ние знаем как да бъдем ваш помощник. Доверете ни се!