Блокове, тетрадки и тефтери

Филтри
на страница

24 продукт(а)

Филтри
на страница

24 продукт(а)

Блокчета, тетрадки и тефтери

Творческите изяви при децата са много важни, за да могат те да развиват креативността си. Колкото по-осезаем израз намира въображението им, толкова по-ярко ще се отличават заложбите им, които понякога остават забулени в сянката на постиженията им в друга дисциплина.

За хлапетата, които тепърва се сблъскват с образователната система, е много важно да навлязат в учебния процес постепенно и с минимален стрес. Под формата на игра или с помощта на разнообразни художествени занимания, малчуганите ще преоткрият света на знанията по интригуващ и приятен начин. Купете пълен набор от консумативи от онлайн магазин RayaToys.com.

Какво представляват блокчетата за рисуване

Подготовката за училище е вълнуващ процес, който ангажира вниманието на всеки един член от фамилията. Учебници, химикали и тефтери - има толкова много неща, за които трябва да помислим и то отрано. За да не пропуснем нещо, е желателно да направим подробен списък с ученически пособия, който задължително да включва тефтери, тетрадки и блокчета за рисуване. Последното е от решаващо значение за часовете по творчески занимания. 

Блокчетата за рисуване могат да бъдат в малки и големи размери, а хартията да е с различна повърхност и дебелина. От значение е и с какво ще се рисува върху листите при избора на блок или скицник. Изберете блокчета за училище от Рая Тойс - винаги на добри цени и никога с ниско качество. 

Какви размери тетрадки ще намерите в сайта

Писането и смятането са двете основни дейности, с които ще се занимава всеки ученик, пристъпващ за първи път прага на своето училище. Задачи, диктовки и преписи - всичко това очаква децата, които все още не са се срещнали с науката и академичните познания. За да ги усвояват пълноценно, е нужно да имат под ръка тетрадки, тефтери и учебници, които да съответстват на учебната програма. В сайта ни ще откриете детски тетрадки с:

  • Тесни и широки редове;
  • Само широки редове;
  • Големи квадратчета;
  • Малки квадратчета;
  • 60 листа, 32 листа, 16 листа;
  • Размер А4 и А5;
  • Цветни листи и др.

Купете евтини тетрадки и тефтери за учебната година от Рая Тойс.  

За какво са подходящи тефтерите

Тефтерите са мини вариант на класическата тетрадка, които служат за водене на бележки и запис на малко текстово съдържание. Ежедневните бележници са сред изисквания, които учителите поставят пред учениците, когато става дума за тяхната предварителна подготовка.