Модулни колички

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 126

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 126

За да подсигурите сигурното, безопасно и комфортно придвижване на Вашето малко ангелче трябва много да внимавате в избора на бебешка количка. На пазара можете да откриете изключително голямо разнообразие от видове. Често пъти родителите са много объркани относно това какво превозно средство точно искат да купят. Най-често предпочитат то да е функционално, леко, да не заема много място и най-вече да е на добра цена. Така те все по-често избират модулни бебешки колички, които се оказват най-добрия и практичен избор за техните потребности. Не се колебайте и разгледайте привлекателните модели на добра цена в Raya Toys още сега.

Какво представляват модулните бебешки колички

С детските комбинирани колички Вие можете всичко! С тяхна помощ Вие се справяте със всякакви ситуации в ежедневието. Те отлично се трансформират в столче за кола, когато трябва да тръгнете на път с детето, в кош за новородено, необходим в първите шест месеца от неговото раждане и във седящ кош който да прикрепите към шасито за перфектните дълги разходки навън. 

Кои са съставните им части

Основните съставни части на модулните бебешки колички са:

  • Кош за новородено. Той гарантира комфортното хоризонтално положение на бебето и добра  защита от лоши атмосферни условия. За първите прекрасни 6 месеца от неговото раждане абсолютно задължително е да пренасяте бебето в такъв;

  • Седящ кош. Той се използва за най-дълъг период от време и трябва да осигурява сигурността от която Вашето малко съкровище има нужда;

  • Носещата конструкция.Най-често те се произвеждат от олекотени материали, които да не затрудняват придвижването, а механизмът на сгъване е значително опростен. Така освен, че е лесна за използване, е и по-надеждна срещу нежелани дефекти.

Как да изберем най-подходящата за нас

А ето и няколко важни неща, на които да обърнете внимание преди да купите:

  1. Удобен и сигурен кош за новородено. Когато избирате даден модел е важно той да бъде наистина удобен и сигурен за Вашето малко съкровище.
  2. Седящия кош. Това е задължителен елемент, който трябва да бъде включен в комплекта, защото все някога детето ще порасне.
  3. Килограми на шасито. Много важно е то да е направено от олекотени материали за да бъде по лесно придвижването.
  4. Маневреност. Това е основно предимство особено в градски условия, когато Ви се налага да се сблъсквате с хиляди препятствия.
  5. Носеща конструкция и механизъм за сгъване.
  6. Вид и размер на колелата.
  7. Принадлежности към комплекта. Всички допълнителни сенници, чанти и комарници са допълнителни и важни аксесоари.

Защо с Raya Toys правите най-добрия избор

Ако Ви предстои един толкова важен избор, а именно покупката на първото превозно средство за Вашето малко съкровище, не се колебайте и я потърсете в Raya Toys. С нас Вие лесно, бързо и удобно ще подсигурите всичко необходимо за Вашето бебе още от неговото раждане. В Рая Тойс Вие ще намерите изключително подробна и точна информация за всеки артикул, много полезни съвети които със сигурност ще Ви бъдат много полезни преди да направите покупка, а също така винаги можете да се обърнете към нас ако имате въпрос, на който не знаете отговора. Винаги е полезно да имате доверен помощник за Вашето дете и Raya Toys знае това.