Джипове и вседеходи

Филтри
на страница

14 продукт(а)

 1. Джип RASTAR Range Rover Evoque с волан 47900

  Наличен online и в част от физическите ни магазини

  Джип RASTAR Range Rover Evoque с волан 47900
  118,99 лв.
 2. Джип с дистанционно RASTAR BMW R/C 1:14

  Наличен online и в част от физическите ни магазини

  Джип с дистанционно RASTAR BMW R/C 1:14
  64,99 лв.
 3. Джип с дистанционно Raya Toys 2.4 GHz

  Наличен online и в част от физическите ни магазини

  Джип с дистанционно Raya Toys 2.4 GHz
  54,90 лв.
 4. Джип с дистанционно OFF ROAD

  Наличен online и в част от физическите ни магазини

  Джип с дистанционно OFF ROAD
  45,50 лв.
Филтри
на страница

14 продукт(а)

Каква по-хубава играчка за всяко дете от ултра модерните играчки с дистанционно управление? Те са забавни и са подходящи за почти всички възрасти, а най-хубавото е, че се предлагат и в различни разновидности. Радиоуправляемите коли са страхотен начин за забавление, в което може да се включи цялото семейство. Доброто настроение е гарантирано, а скуката напълно забравена! Джиповете са сред най-предпочитаните модели превозни средства за деца, защото имат атрактивен външен вид и с тях може да се играе и на открито. 

Какво представляват джиповете с дистанционно

Това са вид детски играчки, които се търсят и купуват най-вече от родителите на малки момченца. Но не е изключено и Вашето момиченце да изяви желание за игра с подобен вид джаджа, тъй като с тях никога не е скучно. Състезания, приключения и преследвания - екшън емоциите не са само по филмите! Вече можете да се потопите в тях и в дома си. Изберете Рая Тойс и нашия онлайн магазин, където се предлагат играчки, които сбъдват мечти. Джиповете с дистанционно имат реалистичен дизайн, който се отличава с:

 • Големи гуми и амортисьорна система;

 • Възможности за преодоляване и на големи неравности;

 • Работа с батерии;

 • Оптимални размери;

 • Управление с голям обхват, което позволява и движение в най-различни посоки;

 • Лесен контрол.

При нас ще откриете обещание за чудесно изживяване, което няма да подмине нито един член от семейството. В нашия каталог ще откриете ниски цени и богато разнообразие от модели джипове и офроуд модели, всеки един от които е мощен и атрактивен с визията си.

Какви са техните функционалности

Колкото повече неща може да “прави” една кола с дистанционно управление, толкова по-вълнуваща ще е играта. Някои модели 4х4 джипове възпроизвеждат реалистични звуци, които приличат досущ на онези, които истинските превозни средства издават. Други пък се отличават със самостоятелна система на окачване, също както и имат отварящи се врати. Като се добавят и напълно реалните предни и задни светлини, се оказва, че играчката-джип с дистанционно е един умален вариант на истински луксозен автомобил! А кой не иска да има точно такъв...

Кой модел е най-подходящ за подарък

Ако Ви предстои да избирате подарък за Вашето или за нечие друго дете, джип Rover с дистанционно е едно от най-добрите предложения, на които бихте могли да заложите. Няма дете, което да не се зарадва на подобна изненада, която е подбрана и с много любов. Екипът на Рая Тойс Ви очаква!