Играчки за баня

Филтри
Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 58

Филтри
Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 58

Играчките за баня са сред любимите за бебетата и малките деца. Подходящи са за вана, тъй като са гумени, а това ги държи на повърхността на водата и придава на къпането развлекателен елемент. Този вид детски пособия са сред често търсените в онлайн магазин Рая Тойс, където асортиментът от продукти е изключително богат, а цените са винаги изгодни.

Търсен продукт ли са играчките за баня

Шарени, в различни форми и удобни за игра, играчките за баня в категорията се купуват за новородени и за по-големи бебета. С някои от тях могат да се правят балончета, други са под формата на книжка, а трети са предназначени за пръскане и могат да се използват и на плажа. Рибките с променящи се цветове са също включени в каталога ни с атрактивни предложения за най-малките, които постоянно се стремим да разнообразяваме и да правим все по-финансово изгодни за вас, нашите бъдещи и настоящи клиенти.

Какви видове ще откриете в категорията

играчки за баня

Предлагаме играчки за баня в много разновидности. Някои са предназначени за най-малките бебета, а други за по-големи деца, способни да организират сложни водни игри в компанията на други хлапета. Ето какво ще видите тук:

  • писти за вана – интерактивният им дизайн ги прави подходящи за деца над 18 месеца, които имат интерес към по-сложни игри;
  • гумени книжки – предназначени са за малки бебета и са чудесен начин да ангажирате вниманието на мъника, докато го къпете в банята;
  • устройства за сапунени балони – любими за хлапетата, та дори и за техните родители. Често се залага на тях и като на развлекателно средство за басейна на двора;
  • гумени обитатели на подводния свят – това е класически “представител” на играчките за вана, с които могат да се организират вълнуващи игри в компанията на сапунените балончета.

Това е само една малка част от всички страхотни предложения в настоящата секция. Разгледайте каталога с артикули и подберете подходящите за вашето дете.

Защо да ги поръчате от магазин Рая Тойс

Защото ние сме едно от малкото места, където има от всичко по много и то на ниски цени. Защото работим само с утвърдени марки на пазара и държим изключително на високото качество. Вижте с очите си какво имаме да ви предложим и осигурете на детето си радостно и безгрижно детство, а на себе си комфорт в ежедневието. Освен играчки за баня, тук ще попаднете и на много още други артикули за бебета и по-големи дечица. Дрешки, мебели, пособия за хранене и козметика – Рая Тойс е не просто магазин, а цял един свят, където изненади дебнат навсякъде!