Пелени за бебета

Филтри
Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 41

Филтри
Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 41

При избор на детски пелени, всеки родител се стреми към избор на вариант, който ще е достатъчно деликатен към кожата на бебето. Те трябва да са нежни и да осигуряват спокойствието и комфорта на детето у дома и в количката. Ще откриете множество видове и размери, от които да избирате, според вашите нужди.

Какви видове има

Много важно през първите месеци от живота на своето дете е да поставяте такъв продукт като предпазен шлем между детето и външния свят. Той може да бъде от различна материя и да го ползвате във всеки случай, когато бебето е извън леглото.

Докато е в шезлонга, столчето или когато някой го гушка, добре е да имате такова парче плат, което да предпазва от външни фактори. Пелените могат да бъдат:

     1. Памучни 

Те са създадени от 100% тънка памучна материя и са много деликатни към кожата на новородените и малките деца. Пелените осигуряват циркулация на въздуха и кожата може да диша. Приложенията им са много – за завиване, повиване, при хранене и други. Изработката им е с много високо качество.

     2. Муселинови 

Изработени са от мек и приятен на допир муселин със състав от 100% памук. Предназначени са за повиване на новороденото бебе и осигуряват максимален комфорт при сън.

     3. Бамбукови 

Те са антиалергични и не дразнят дори най-деликатната бебешка кожа.

Екологични са, защото са направени от бамбук. Безопасни са и притежават сертификат за това. Моделите от бамбук са красиви и имат много приложения.

     4. Бархетни и тензухени пелени за бебета

Те са меки и нежни. Платът им е тънък и са перфектни за първите месеци на вашето дете. Не дразнят кожата и абсорбират перфектно, заради вложения памук. Подходящи са за подсушаване след баня, за повиване, за дискретно кърмене и други.

Размерите на пелените са различни – от 30х30 до 120х120. Най-малките се използват най-често за попиване на лигите на бебето, особено когато му никнат зъбките.

При нас в Рая Тойс те могат да се закупят на брой, както и в комплект от по 2 или 3, на топ цени.

Има и специални модели за изписване. Те са с много красиви и стилни дизайни и при първата си среща със света вашето бебе ще е модерно и добре подсигурено срещу външните влияния, дори и през летните месеци.

Всичко това можете да намерите в нашия онлайн магазин Рая Тойс. Поръчката е лесна и бърза, както и доставката.