Дървени бебешки легла

Филтри
на страница

Артикули 1-40 от 220

  1. Бебешка кошара Italbaby EXPLORE Бял

    Наличен online и в част от физическите ни магазини

    Бебешка кошара Italbaby EXPLORE Бял
    609,00 лв.
Филтри
на страница

Артикули 1-40 от 220

Дървени легла

Сред покупките, които ще използвате за дълъг период от време е бебешкото креватче. То трябва да бъде избрано разумно и внимателно. Благодарение на широкия диапазон от дървени детски легълца, които предлагаме, всеки родител успява да открие точно това, което винаги е искал за своето малко съкровище. Разгледайте и поръчайте още сега, а ако се затруднявате с избора, свържете се с нашите консултанти, които са винаги готови да помогнат.

Как да изберем бебешко легло

Няма определено легло, за което да кажем, че е най-доброто и, че всеки трябва да заложи на него. Всяко бебешко легло притежава свои характеристики, които ще ви ориентират достатъчно добре, за да направите правилният избор. Важно е да прецените и пространството, с което разполагате, за да изберете между кошара с шкафове или такава без, например. Бебешката кошара - люлка, както и много от другите модели са на колелца, за да може спокойно да ги придвижвате до вашата спалня, както и в детската стая, когато вашето бебенце е готово да спи там само. Благодарение на материалите, които се използват, както и на висококачествената изработка, едно е сигурно - какъвто и е вашият избор от Рая Тойс, то няма да останете разочаровани.

Какви видове креватчета има

На пазара ще откриете голямо разнообразие от видове. Може да направите своят избор сред дървени легла с място за повивалник и шкафове към тях, кошари с люлеещ механизъм в различни цветове, кошара - люлка и какво ли още не. Някои от бебешките легла могат да бъдат трансформирани в детско такова, което го прави много практично, а употребата много дълга. По отношение на това от какво са изработени моделите, отличаваме два основни вида:

  • От масивно дърво - притежава редица предимства, като цената на тези модели е малко по-висока в сравнение с другите. Масивното дърво е екологично чисто и достатъчно леко за да се трансформира в различни форми и модели, които стават любими на родителите. Благодарение на колелцата, които вървят в комплект с бебешките кошари от масивно дърво, вие можете да я местите бързо и лесно, без нужда от допълнителна помощ. Определено тези модели са сред най-добрите, които ще откриете;
  • Бебешки дървени кошари от ПДЧ - по-тежки и трудно подвижни са, но са сред честия избор на родителите, тъй като могат да бъдат трансформирани в юношеско легло с бюро и шкафче. Изключително функционални и на много по-достъпна цена в сравнение с моделите от масивно дърво.

Всеки продукт има схема, по която лесно да бъде сглобен. Всички необходими за това части влизат в комплекта на продукта, който сте избрали.

Защо да се доверим на Rayatoys.com

Големият избор и разнообразието от модели и цени позволява на дори най-претенциозните родители да открият това, което търсят. Онлайн пазаруването е много по-бързо и удобно, като дава възможност да направите сравнение между различните продукти и техните функции. Всичко, което ще намерите в магазина на Рая Тойс е изцяло съобразено с нуждите на вашите деца. Ако искате най-доброто за тях, време е да ни се доверите.

Популярни търсения: размери, евтини