Комплекти шишета за новородено

Филтри
на страница

12 продукт(а)

Филтри
на страница

12 продукт(а)

Комплекти за новородено – какво ни е нужно

Първите шишета и биберони за бебето! Подобен комплект за хранене е перфектен подарък и отлична инвестиция.

Какво включва стартовият комплект за новородено

Различните марки комбинират в комплектите си различен брой продукти и предлагат разнообразни разновидности. Сред основните елементи са:

  • Малки шишета - 120 – 150 мл (обикновено са първите, които се ползват за новородените);
  • Големи шишета - 250 – 300 мл;
  • Стъклени;
  • Пластмасови;
  • Биберони;
  • Залъгалка;
  • Стерилизатор. Би могъл да е електрически или за микровълнова;
  • Помпа за кърма;
  • Допълнителни капачки за бутилките;
  • Четка за почистване. Може да е само с косъм или и с гъба. Важно е да има и накрайник за почистване на бибероните.

Какви са предимствата при комплектите

Стартовите сетове за бебета са лесен вариант да вземете всичко необходимо за храненето на новородените през първите месеци накуп. Няма нужда да се колебаете, да комбинирате различни покупки и да се лутате сред многото оферти за бебешки шишета.

Комплектите шишета за новородени са отлично решение, тъй като съчетават отлично допълващи се продукти на една и съща марка. Практиката показва, че веднъж избрали точния бранд, родителите и бебетата свикват с неговите продукти и предпочитат да се доверяват на него и в бъдеще.

И най-важното предимство! Избирайки комплект за новородено, вие правите доста изгодна покупка. Ако поръчате по отделно всеки от артикулите, общата цена би била доста по-висока, а така се възползвате от голяма отстъпка, предложена директно от производителя.

Как да изберете подходящ за вас

Ако вече имате някой от по-големите продукти (стерилизатор, помпа), ясно е, че комплектът ще бъде без него. По отношение на шишетата обаче задачата ви ще се улесни, ако първо се спрете на конкретна марка. Всички брандове, представяни в нашия магазин, предлагат стоки с топ качество, но за да изберете един от тях, разгледайте характеристиките на продуктите, вида на бибероните. Може да потърсите и препоръки от клиенти.

Защо да купите от Рая Тойс

Покупките за новороденото обикновено са подредени в дълъг списък. Трябва да помислите за много неща. С опцията за сет от бутилки обаче зачерквате няколко точки от него наведнъж. А ако изберете Rayatoys и за останалите стоки, пазаруването ви ще бъде лесно, удобно, бързо и изгодно.

Няма нужда да обикаляте много магазини, нито да се съобразявате с работното им време. Необходимо е само да имате достъп да интернет и да разглеждате, набележите и поръчате, където и когато за вас е удобно. Поръчката пристига директно пред вратата ви, а ако е на стойност над 100 лв., доставката е безплатна. Време е за пазар!