Подложки за вана

Филтри
Страница
 • В момента четете страница 1
 • Страница 2
 • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 50

Филтри
Страница
 • В момента четете страница 1
 • Страница 2
 • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 50

Кога ни е необходима подложка за вана

По време на къпането на бебе сигурността е най-важна, а именно подложките за вана са едни от най-практичните аксесоари, които помагат на младите родители. Вижте какви видове предлагаме в Rayatoys и как могат да ви бъдат полезни.

За какво се използват подложките за вана

Новороденото не умее да заеме никаква друга позиция освен легнала. По време на къпането обаче неговата глава трябва да бъде над водата. Единият вариант за това е вие да държите бебето във ваната през цялото време. Това обаче е неудобно, тъй като поне едната ви ръка ще е заета през цялото време и ще е трудно да къпете детето. Тук на помощ идват подложките за вана. Бебето се поставя легнало върху тях, докато го къпете в коритото.

Какви разновидности подложки има

 • Дунапренена подложка. Мека, обхваща гърба и главата на детето. В комплект с гъби за къпане;
 • Пластмасова. Има анатомична форма и идеално пасва на тялото на малчугана; 
 • Хавлиена подложка тип шезлонг. Изгоден, семпъл и ефективен вариант. Хавлиеният плат е приятен на допир за бебето и лесно се пере;
 • Подложка от бързосъхнеща материя; предлагат се варианти, които с щипки се закрепят от всички страни на коритото. Те могат да са и с пълнеж от специални селиконови бързо съхнещи и антиалергични топченца, които заемат формата на тялото. 
 • Противохлъзгаща. Тази постелка е подходяща, когато бебето вече може да седи само, но все още не е съвсем стабилно и има опасност да се хлъзне.

Как се поставят правилно в бебешкото корито

Важно е при поставянето да се съобразите с инструкциите.

Някои от подложките имат крачета, които създават вакуум. За здравото им закрепване за ваната е нужно първо да бъдат намокрени и във водата да бъдат натиснати едно по едно, за да е сигурно, че всяко е захванато поотделно.

Меките модели (от хавлия и дунапрен) нямат специална система за захващане, но формата им пасва добре на дъното. Поставяйте ги в сухата вана и внимавайте при поливането водата да не надвишава гърдите на легналото бебе.

И най-важното: колкото и стабилно да ви се струва детето на подлогата във ваната, никога не го оставяйте без наблюдение.

Защо да изберете rayatoys.com

Пазаруването за най-малкия член на семейството е вълнуващо, но често и объркващо. Как да изберете точния продукт от всички, които се предлагат на пазара? Как да отделите достатъчно време, за да видите всичко, което си заслужава? В Рая Тойс онлайн с лекота решаваме тези проблеми. Просто ви предлагаме всички качествени варианти на едно място. Може да разглеждате каталога ни когато и където и да се намирате. Имате достатъчно време да се информирате за описанията на продуктите, да сравните моделите и да набележите най-подходящите за вашата детска стая или за банята. Помислили сме за всичко: богато разнообразие, удобно търсене по ключови критерии, лесна поръчка, бърза доставка и изгодни цени. За вас остава само да изберете.