Група 1 от 9 до 18 кг

Филтри
на страница

4 продукт(а)

Филтри
на страница

4 продукт(а)

Изборът на детско столче за кола е много важен, когато имате дете. На всеки един родител му се налага да избере такова, с което детето да се чувства в абсолютна безопасност, когато пътувате заедно било то до близкия магазин или на дълга ваканция. Освен това всяко семейство знае, че пътувайки с дете в кола е задължително то да бъде в столче, тъй като рискува да търпи сериозни финансови санкции от служителите на реда. Така че побързайте и разгледайте огромното разнообразие В Рая Тойс от столчета за кола 9-18кг, спадащи към група 1.

Какво трябва да знаем за столчетата за кола 9-18 кг.

Не пестете от сигурността за Вашето малко съкровище. Задължително, а не препоръчително е да се снабдите със детско столче за кола. С тяхна помощ Вие не само осигурявате на Вашето дете необходимата безопасност, но и Вашето лично спокойствие. Моделите от група 1 се използват за деца от девет месеца до 4 години. Много от моделите разполагат с всевъзможни опции за лесно регулиране на седалката с функция сън и различни аксесоари включени в комплекта. Някои са снабдени с мек елемент разположен пред гърдите на детето, който осигурява неговата безопасност и правилна позиция. В Raya Toys ще намерите богат избор от  бебешки модели, от които Вие можете да изберете според Вашите критерии и вкус.

Компактни и практични ли са

Голяма част от моделите бебешки столчета за кола  9-18 кг. попадащи в група 1 са с компактен дизайн, който пасва на всяка автомобилна седалка. Те са обърнати по посока на движението, но с помощта на практичната накланяща се седалка Вашето дете може да потъне в дрямка с комфортната функция сън. Доста модели са изработени от дишащи материи, които освен че не позволяват неприятно запарване се почистват изключително лесно.

Защо изборът в Raya Toys е правилен

С огромното разнообразие от качествени продукти на добра цена, Raya Toys е Вашият най-добър избор още от самото раждане на Вашето малко съкровище. Рая Тойс Ви предлага лесен и достъпен начин да се снабдите с всичко необходимо за бебчето, докато удобно го гушкате вкъщи на дивана, само с един клик. Изберете Raya Toys защото:

  • При нас можете да разгледате изключително подробна информация за Всеки един предлаган продукт, което прави избора Ви доста по-лесен;

  • Предлагаме богат асортимент от артикули съобразени с Вашите индивидуални потребности;

Можете да ни потърсите, ако имате въпрос, на който нямате отговор. От наша страна ще получите професионална помощ при избора на продукти за Вашето малко съкровище.