Кухни и обзавеждане за кухня

1 2 3 4
1 2 3 4

Кухни и обзавеждане за кухня

Детските кухни за деца винаги са били отличен подарък за момичетата, защото това е една мини версия на съвременното обзавеждане на помещението, където във всеки дом се приготвят вкусни ястия за цялото семейство. Сега ще разберем как да направим правилния избор, какви прибори имат в комплектите си и отделните предлагани в онлайн магазин Рая Тойс видове.

Как да изберете детски кухни за деца?

Основно изискване е дизайнът да наподобява този на истинското обзавеждане и да е също или почти толкова функционален. Трябва да може по най-добрия начин да пресъздава оригинала и да има същите прибори. Това разбира се, не важи във всички случаи, защото съгласете, че по-малките дечица не могат да използват пълния потенциал на по-голямото и функционално оборудване. Ето защо, съвременните детски кухни за деца се избират според възрастта:

  • От 1 до 3 години - поради възрастта, основно изискване в случая, е детската кухня да е компактна и с мини размери, така че да е удобна за използване;

  • От 3 до 6 години - основните критерии тук клонят към безопасността, подходящия дизайн и максималната здравина;

  • От 5 до 7 години - акцентът в случая е върху големите модели с реалистичен дизайн, функционалност и богат асортимент от аксесоари и прибори за употреба.

Какви прибори съдържат в комплектите си?

Важен момент при избора на детска кухня за деца е нейното съдържание във вид на допълнителни елементи. Освен самото обзавеждане на кухненския бокс за игра, в него трябва да присъстват и задължителните прибори, като вилиците и лъжиците, тенджерите, тиганите, солниците, паничките и т.н. Всичко това придава реалистичност, а по-хубавата новина е, че всичко може да бъде купено в един комплект на изгодни цени.

Какво може да предложи онлайн магазин Raya Toys?

Основно, при нас ще откриете детски кухни за деца над 3 години, които можете да закупите както в комплект с аксесоарите, така и отделни прибори, които да допълнят вече настоящото кухненско обзавеждане. Така например, тук Ви очакват играчки във вид на готварски печки, мини и големи кухни за деца, съдове, перални машини и каквото още се сетите.

Защо да пазарувате от нас?

Защото ние сме от дълги години на пазара и имаме достатъчно лоялни клиенти, които споделят мнения, че сме едни от най-коректните търговци в продажбата на стоки за деца. В същото време, качеството на детските продукти е на най-високо ниво, а евтините оферти ни правят неустоими. При нас, напълно безплатно, имате достъп до експерти, които да Ви консултират и дори заедно с тях да направите своя избор. Друга възможност, е в рамките на 14 дни да изпробвате покупката и при желание да я върнете, така че се възползвайте!