Чадъри и сенници за бебешки колички

Филтри
на страница

18 продукт(а)

Филтри
на страница

18 продукт(а)

Какво да изберем: чадър или сенник за бебешка количка

Разходката с количка е любима за всички бебета. Те се радват на всяка смяна на обстановката, приятно им е полюшването от возенето и с любопитство изследват света наоколо. Тези малки пътешественици обаче са все още твърде нежни и изпитват дискомфорт от някои атмосферни условия. Силното слънце е едно от тях. Често то е твърде агресивно за нежната детска кожа. Производителите на бебешки колички обаче са се погрижили за това. Може да добавите допълнителен сенник или чадър към возилото на своето хлапе по всяко време.

Какви видове чадъри и сенници предлагаме

  • Универсални чадъри. Могат да се добавят към всяка количка. Механизмът им за захващане може да се пригоди както към кръгла, така и към елипсовидна рамка;
  • Чадъри в кръгла или квадратна форма;
  • В стилни цветове (бял, кафяв, черен, бледо зелен, син и др.);
  • С възможност за регулиране на височината и ъгъла (чадърите са с извиващо се рамо);
  • Текстилни сенници, покриващи откритата част на коша.

Кое от двете да изберете

Чадър

Подходящ както за кош за новородено, така и за седалка след 6-я месец. Закача се за рамката и се нагажда към формата на количката. Позицията му може да се сменя и да се насочва спрямо слънцето. Оставя достатъчно пространство за малчуганите да разглеждат света наоколо.

Сенник

Подходящ е не само за бебешка количка, но и за столче за кола. Монтира се на извитата част на кошчето. Сенникът може да се навие по-високо или по-ниско, като по този начин оставя зрителен контакт с бебето. В долната част може да се върже за дръжките на количката, така че да няма опасност вятърът да го премести. Подходящ за лежащи бебета. Осигурява спокоен сън. С предпазен UV фактор.

Защо да се доверите на Рая Тойс

Стилни, модерни и функционални модели сенници и чадърчета ще откриете онлайн на страниците на rayatoys.com. Работим само с топ производители и предлагаме първокласни аксесоари за количка на разумни цени.

Всеки ден предлагаме за вас неустоими промоции и десетки артикули с отстъпки. Поинтересувайте се и от нашата програма за лоялни клиенти – всяка следваща покупка ви носи възможност за по-голяма отстъпка.

Няма нужда да обикаляте магазини и молове, за да откриете най-добрите и изгодни предложения. При нас може да разглеждате, сравнявате и поръчвате по всяко време и всеки ден. Поръчката става лесно, а доставката е бърза и изгодна. Опитайте!