Детски и бебешки нощни лампи

Филтри
на страница

39 продукт(а)

Филтри
на страница

39 продукт(а)

Лампи за стая

Осветлението в детската стая е изключително важно и допринася за спокойния сън вечер, когато е само. На Рая Тойс ще откриете голямо разнообразие от детски нощни лампи, с различни форми и размери, които да превърнат вечерите в топли и уютни. Описанието към всеки продукт ще ви помогне да изберете този, който би бил най-подходящ за нуждите на вашето малко ангелче. Зарадвайте го с музикален модел или такъв, светещ в различни цветове.

Тук можете да намерите различни видове лампи с уникален дизайн и качество – полилеи, настолни с абажур или без, с детски мотиви за момичета или момчета, с картинки на любим анимационен герой. Отделните осветителни тела имат различни видове крушки или светодиодни лампички и се захранват по различен начин. Има такива, които се включват в тока и други, които се захранват чрез батерии. Разполагаме и с каталог, откъдето можете бързо и лесно да изберете най-подходящия модел лампа за вашия дом. 

нощна лампа за бебе

Какво е важно при избора на осветление за детска стая

Тъй като родителите са тези, които правят изборите за своето дете, всичко трябва да бъде внимателно обмислено. Когато избирате трябва да се съобразите с редица фактори, определящи детските нужди. Подходящото осветление за детска стая е гаранция за успешното развитие и здравето на детето. Направете така, че през деня да влиза колкото се може повече дневна светлина, а за вечерта - нощната лампа ще създаде уют и спокойствие.

детски нощни лампи

Защо е от значение възрастта на детето

Колкото повече расте вашето бебе, толкова повече нужди има и толкова по-активно е то. Възрастта определя какво количество светлина би му била нужна през деня и нощта. Например, ако все още кърмите вашето малко ангелче, това от което имате нужда ще бъде нощна лампа, без огромно количество светлина, за да осветявате определена част от стаята и за да не нарушите спокойствието и добрия сън на бебето. Ако вашите малчугани са по-големи определено ще имат нужда от повече осветление, за да рисуват, пишат домашни и играят в своята стая. Дори и за тях, обаче, когато стане време за сън изберете нощна лампа или прожектор, който не излъчва силна светлина.

Какви типове може да откриете при нас

Голямо разнообразие от продукти ще откриете в онлайн и физическите магазини на Рая Тойс. Сред най-предпочитаните са:

  • музикални;
  • прожектори;
  • с мелодии;
  • за приспиване;
  • портативни приспособления за успокояване на бебешкия плач.

Лампата за новородено  може да се активира при по силен звук. Има въртележки, които са в комбинация с лампи, които прожектират в цялата различни фигурки. Може лампата да е под форма на любима плюшена играчка. За стаята ще откриете и много други комбинативни продукти в под формата на лампи , които да закупите. Различните им и красиви форми, превръщат детските лампи в любима вещ на всяко дете, което ги притежава. Осигурете спокоен сън и комфорт на своето бебе, избирайки мече за приспиване или бебешки прожектор.

Защо да се доверите на rayatoys.com

Всичко, което ще намерите при нас е разработено по всички изисквания, подходящи за деца. Висококачествените ни продукти са сред честия избор на родителите. Цените са абсолютно приемливи, което ви позволява лесно да изберете най-доброто, Онлайн пазаруване е бързо и лесно. Доставката е с куриер до всяка една точка на страната. Ако не сте се възползвали - сега е точното време за това.