Пъзели пейзажи и панорами

Филтри
на страница

17 продукт(а)

Филтри
на страница

17 продукт(а)

Пейзажни пъзели

Подходящи както за деца, така и за възрастни, пейзажните пъзели са чудесен начин да разпуснете след дългия и натоварен ден, прекарвайки време със семейството или оставайки сам с мислите си, докато нареждате.

Какви пъзели с пейзажи предлага Рая Тойс

Рая Тойс предлага модели подходящи за всички - и за по-малките и за по-големите. Разбира се, различните възрасти, биха предпочели различен пейзаж, затова разнообразието предлагано от нас е толкова голямо. Готови сме да покрием всяко ваше изискване, което бързо да ви помогне да намерите любимото ви място, град или пейзаж под формата на пъзел. Различните пейзажи, които ще откриете в Рая Тойс са:

  • Айфеловата кула;
  • Амстердам;
  • Париж;
  • Картините на Ван Гог;
  • Картини на България;
  • Дървета;
  • Цветя;
  • Морски;
  • Природа;
  • Други.

Не можем да изброим целият асортимент, който ви предлагаме, затова разгледайте и изберете това, което най-много задоволява вашите интереси. Пренесете се на любимото място в Париж или друго кътче от света, докато си стоите в хола и нареждате. Вместо нарисувана, направете си картина, като сглобите пъзела и закачите произведението си на стената. Пейзажните пъзели са чудесен и доста срещан избор, който е подходящ за момчета и момичета, и който дори би помогнал да научим нови неща. Дали ще се пренесем в някой друг край на Света, нареждайки картина от любим град, или ще предпочетем картина на известен художник, то със сигурност ще видим нещо ново, което досега е било непонятно за нас.

От колко до колко части са те

Ще откриете модели, подходящи за деца които са с около 50 до 100 части. В същото време, обаче, истинските шедьоври, които може да сътворите, чрез редене са от 1000, 1500 до дори 3000 и повече части. Всичко зависи от вашите предпочитания, това с колко време разполагате и каква искате да бъде големината на самите части. Цветните пейзажи определено привличат вниманието на малки и големи, затова защо да не експериментирате и да не заложите на пъзел с повече части. Може би ще отнеме повече време да го наредите, но със сигурност удовлетворението накрая ще бъде още по-голямо. При всички положения, в Рая Той ще откриете точно това, което търсите.

Защо да изберем Рая Тойс

Най-важното, което вече споменахме е разнообразието и големият избор. Знаем, че е неприятно да не намирате това, което искате, затова се стараем да задоволяваме всички ваши нужди и желания. Освен това, всеки продукт има описание, което да ви ориентира подходящ ли е за вас, вашето дете или човекът, на който ще го подарите. Стремим се винаги да оставате доволни, което в същото време носи удовлетворение и на нас самите.