Чанти за бебешки колички

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 112

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 112

Могат ли чантите за бебешки колички да са стилен аксесоар

Какво е необходимо за разходка с бебето? Приятно време, количка и бебе са задължителни. Родителите на малки деца обаче са наясно, че това е само началото. Вижте как могат да помогнат в мисията „комфортна разходка“ специалните чанти и раници, проектирани от топ фирмите в бранша.

Как да изберем чанта за бебешка количка

На първо място, трябва да си отговорите на няколко основни въпроса. За едно дете или за близнаци? Колко място ви е необходимо за бебешките принадлежности? Кога ще използвате чантата и за какъв тип количка? Изборът е строго индивидуален, но можете да изберете такава, която да може да съхранява всякакъв тип багаж – от мокри пелени до вашия лаптоп. Когато избирате, най-важното е да предвидите целия багаж, който бихте искали да съберете в нея. За по-голямо удобство може да изберете модели, които имат термо отделения за храна и напитки на мъниците – това ще ви е от голяма полза за дълги разходки навън или при пътуване.

Кога са необходими чантите и раниците

Няма изключение – те са необходими винаги при всяко ходене в парка, но особено полезни са за път, когато сте се отправили към по-далечна дестинация. Всеки, който е разхождал бебе, знае, че постоянно се появява нужда от нещо. Трябва да сте подготвени за смяна на памперса по всяко време. През цялата година е добре да разполагате с покривало според сезона, за да завиете мъника, когато заспи. Практично е да си носите шал за кърмене, за да можете да го нахраните навсякъде. Удобно е да имате под ръка шише с мляко, с вода, бурканче с пюре за по-големите. Залъгалки, дрънкалки, и какви ли още не аксесоари също заемат място в чантата за бебешка количка. Там са и слънцезащитният крем, и задължителните допълнителни дрехи за преобличане при инциденти. Там е и книгата на мама, която може да почете спокойно на някоя пейка.

Кое от двете е по-подходящо за вас

Тук значение има както моделът на количката, така и нещата, които е важно за вас да носите. Зависи също как се закача съответната чанта или раница за дръжките на количката. Може да минава през тях с голяма лента, може да има и специални закачалки или куки с копчета тик-так или лепки. Така е много по-удобно, ако вашата чанта няма такива приспособления, може да се закупят и отделно. 

Раниците за количка са вариант те имат разделения за шишета и много джобове. Чрез презрамките могат да се носят и като стандартна раница, когато сте без количката.

Чантите са класическият аксесоар за разходка с количка. Ако вашата няма достатъчно джобове и отделения, може да добавите към нея някой от органайзерите, предлагани в категорията. Моделите са в различни стилове (елегантни, спортни) и могат да бъдат носени и като дамска чанта, която пасва на вашата визия. При нас ще откриете още мрежи за покупки, транспортни сакове и други допълнения. Най-добрата чанта или раница е тази, която може да ползвате и когато нямате нужда от количката, като класически вечен аксесоар.  

Защо да се доверите на Rayatoys

Онлайн пазаруването спестява време и излишни обиколки по магазините. В Рая Тойс ви предлагаме не само детски стоки, но и стилни аксесоари за майки. Може да разчитате на нас за:

  • Красиви чанти и раници от кожа и текстил;
  • Модерна визия;
  • Аксесоари от реномирани марки;
  • Универсални и дизайнерски модели;
  • Изгодни цени;
  • Атрактивни промоции.