Възглавници за бебе

Филтри
Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 50

Филтри
Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 50

Възглавници

За да подсигурите спокойният сън на вашето дете или малко бебе, освен удобен матрак, трябва да изберете и възглавница, която да носи достатъчно комфорт. Предлагат се различни видове възглавници за бебе, а освен тях, в Рая Тойс, ще откриете и декоративни модели, с които да създадете настроение в детската стая.

Най-разпространеният и търсен артикул е този, който позволява на детето да държи главичката в една позиция и като цяло да пази от обръщане, за да предотврати задушаване при повръщане или ако легне по корем. Друг сравнително нов вид е възглавницата за кърмене, която е изработена от здрав текстил с пълнеж от мек пух или мемори пяна, който позволява употреба според нуждите ви. Нейната функция е да повдигне детето, за да е по-лесно кърменето. Различните марки производители предлагат различни дизайни, насоки и размери, от които да избирате.

От каква материя се изработват детските възглавнички

Всичко, което има допир с бебето трябва да бъде изработено от висококачествени материали, които да не дразнят кожата му. Ако предпочитате естествените материи, закупете възглавничка за бебе изработена от мека бамбукова материя. Добър избор са и 100% полиуретановите материи, които носят истински комфорт и спокоен сън. Добре е да имат разпробиване и дишаща мембрана, която вентилира въздуха и не позволява спарване. Каквото и да изберете, важно е да знаете, че материите, от които детските възглавници се изработват, трябва да бъдат внимателно подбрани, а самата изработка - лицензирана и с много високо качество.

Какви видове детски възглавници има

В нашият магазин, възглавничките, които ще откриете са разделени в няколко категории, за да може лесно да се ориентирате. Сред видовете ще откриете:

  • декоративни;
  • Дишащи- против задушаване;
  • антирефлуксни;
  • стандартни за креватче.

Декоративните се превръщат в любима вещ не децата, тъй като изобразяват любимите им анимационни герои.Много добра идея за подарък, която ще остане спомен в детската стая.  Дишащите възглавнички за бебета са изработени от специални 3Д материали, които пропускат въздуха и не позволяват задушаване на бебето и детето. Не провокират алергични реакции, безопасни са за кожата и имат терморегулиращи свойства. Възглавниците антирефлукс са с перфектна форма, която не позволява връщане и задавяне от храната. Те са задължителни за новороденото бебе, защото подобряват дишането. Всеки модел има подробно описание, което помага на дори най-претенциозните родители да открият най-доброто за своето дете.

Как да изберем подходяща за детето

Детската възглавничка трябва да бъде подходяща за нуждите на вашето малко съкровище. Всеки продукт, който предлагаме е много качествен, но понякога просто не е подходящ за вашето дете. Затова, най-добре, съобразете се с това, което малкото ви ангелче харесва и изберете възглавничката, която изцяло ще задоволи нуждите на бебето. Използвайте ги в количката, креватчето или бебешкия кош. Изберете свалящи се калъфи, които лесно да перете и почиствате при замърсяване.

Защо да изберем Rayatoys.com

Онлайн пазаруването винаги е било лесно и спестява много време на родителите. Всички продукти в нашия онлайн магазин са висококачествени и изцяло съобразени с нуждите на вашите малки съкровища. Възползвайте се от атрактивните цени и задоволете всяка нужда на вашето дете още от раждането. Ако се колебаете или изпитвате някакви затруднения при избора, пишете ни и с радост ще ви помогнем.

Популярни търсения: ергономични