Jane Бебешки колички

Филтри
на страница

36 продукт(а)

Филтри
на страница

36 продукт(а)

Изборът на бебешка количка е свързан с доста проучвания и често изобилието на пазара вместо да помогне на родителите, по-скоро ги обърква. Бебешките колички Jane са символ на качество и идеално решение. Джейн е испанска марка, създадена през тридесетте години на миналия век. Днес продуктите ѝ са еталон за стил, дизайн, многофункционалност и качество.

Защо да изберем Jane?

Джейн е производител на детски колички с високо качество. Ние от онлайн магазин Рая тойс ще ви запознаем с предимствата на марката:

  1. Здравина на продуктите – един от важните фактори е здравината на возилата за деца, които избираме. Мненията на потребителите, които са се доверили на колички Jane са изключително положителни в тази посока;
  2. Стабилност – съоръженията на Jane напълно покриват изискването на европейските стандарти за изработка;
  3. Маневреност – наличието на тази функция помага на родителите при преминаване на по-трудни участъци и способства за лесното придвижване;
  4. Компактност и лекота – важни фактори, които дават възможност количката да бъде удобно транспортирана и прибрана и в по-малки пространства.

Видове колички Jane

След като разгледахме основните качества на бебешките колички, е време да отговорим на въпроса какви видове предлага марката:

  • Модулни колички - могат да се употребяват самостоятелно от раждането или в комбинация с кош за новородено и/или столче за кола. Моделите са леки, компактни и осигуряват оптимален комфорт за детето и родителя.
  • Модели две в едно - количките се предлагат в широка гама от цветове според пола. Моделите Crosswalk R и Epic притежават големи колела и двойно окачване на задните колела, което ги прави подходящи както за разходки в парка или по градските улици, така и в планината. Този вид колички включват кош за новородено, седалка, чанта за принадлежности, дъждобран и здраво шаси, което се сгъва компактно.
  • Бебешки колички три в едно - модерни и практични. Многофункционалността им се състои в комбинацията на три продукта в един – лежащ кош за новородено, седалка и столче за кола, които могат да се монтират към компактно алуминиево шаси. И трите продукта гарантират безопасност и стабилност. Към многофункционалността са добавени екстри, които ще гарантират защитата на бебето – защита срещу вятър и UVA лъчи и водоустойчивост на тапицерията. Шасито на количките притежава механизъм за сгъване, чрез който лесно може да се транспортира и съхранява;

Безопасността на най-малките е изцяло в ръцете на родителите им. Затова е важно при избора да бъдат съобразени нуждите на детето, както и да бъде избрана доказана марка, осигуряваща качество и комфорт.