Семейни настолни игри

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 195

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 195

Какво обичате да правите заедно с децата? Разходките са ясен отговор. Но те са приложими при хубаво време. Какво правите обаче, когато навън е мрачно и студено, а хлапетата имат нужда от занимание? Как да избегнете телефоните? Нашето предложение е просто и с доказана ефективност: настолни игри.

Често пъти нямаме време за почти нищо, а моментите със семейството стават все по-малко. Работа, домашни ангажименти и още купища други неотложни задачи, с които трябва да се заемем. Забавленията остават някъде настрана, а децата ни са принудени да търсят свои начини да запълнят свободното си време. Мама и татко са винаги заети, а общите занимания се оказват “мисия невъзможна”. Променете това с Рая Тойс.

Семейните настолни игри са хитър и забавен начин да прекараме едно незабравимо време с любимите си хора. Те са забавни, увлекателни и дори образователни. Подходящи са за вече по-пораснали деца, които изпитват жажда за нови знания и подобряване на стратегическите си умения, но най-малките също могат да се включат в играта. 

Какво е настолната семейна игра

семейни настолни игри

Тя има изцяло занимателен характер, като е подходяща както за малки, така и за големи. Могат да се открият най-различни видове, всеки един от които е съобразен с конкретна възрастова група. При нас в онлайн магазин Рая Тойс Ви очакват предложения както за по-малки деца, така и за тийнейджъри. Дори и родителите могат да се забавляват с настолната семейна игра, която събира цялата фамилия на едно място! Доброто настроение витае във въздуха, а всички са въодушевени от неочаквания финал. 

Какви видове настолни игри се предлагат

детски настолни игри

 • Според възрастта. Настолните игри са интересни както за малки, така и за доста пораснали деца. Сред моделите има видове, които са с възрастово ограничение и се препоръчват за по-големите. Това се прави както заради условията – възможно е да са по-сложни за най-малките, така и заради тематиката - някои настолни игри са криминални и разследват престъпления, други са фантастични и в тях се вихрят чудовища и др. Преди да поръчате съответната игра, погледнете в описанието ѝ за минималната препоръчителна възраст на играчите: 5-годишни, 6-годишни, 7-годишни, 12-годишни и т.н.;

 • Класически. В раздела ще откриете настолни забавления, любими на няколко поколения: не се сърди човече, шах, кубчето на Рубик;

 • Бордови (Board Games). Действието се развива на игрално поле, където играчите правят ходове и си построяват различни стратегии;

 • Тип Монополи. Предлагат се разновидности на различни теми. Общото е, че участниците пак купуват имоти, печелят точки и се състезават помежду си, но структурата е съобразена със съответната тема: Pac Man, Fortnite, LOL Surprise и т.н.;

 • Образователни. Стимулират смятането, четенето (бесенка), общата култура;

 • За сръчност. В някои настолни видове трябва да построите кула от различни елементи, в други – да издърпвате клечици, в трети да правите удари в целта;

 • Забавни. Възможно е главните герои да са духове или да трябва да откриете мухата в пластмасова пица… Предложенията са десетки, а забавните семейни часове – гарантирани;

 • За момчета или момичета;

 • За тийнейджъри. Тук ще откриете различни игри с escape стаи, криминални мистерии и магически светове.

Какви са предимствата им

Домашните настолни забавления стимулират фантазията и любознателността на малчуганите. В някои от видовете са включени многобройни любопитни факти, които Ви позволяват да отпътувате на сафари в Африка или да опознаете забележителностите на България, да научите исторически факти. В други се изисква развитието на стратегическо мислене и въображение.

Много важна функция на тези семейни занимателни игри е и сплотяващата. Те са възможност деца и родители да се забавляват и да работят като екип.

Всеки може да се наслади на настолната семейна игра. Тя носи след себе си многобройни ползи, които за най-малките са и най-осезаеми:

 • Бързо и лесно научаване на цветове и числа;

 • Развитие на концентрацията;

 • Подобряване на аналитичната мисъл;

 • Приучаване към екипна работа и партниране;

 • Научаване на чужди езици и др.

Усъвършенстването и получаването на нови знания е част от настолните семейни предложения. Те са създадени не само да ни забавляват, но и да ни обогатяват. Ако все още не сте се сдобили с подобно средство за занимание, време е да го направите. Ние имаме какво да Ви предложим и то на изгодни цени. Не ги пропускайте и не оставяйте децата си да играят сами.

Защо да изберете от Рая Тойс

Търсите перфектния подарък? В онлайн магазина на Рая Тойс имаме какво да предложим за всяка възраст. Ориентирайте се в богатия ни каталог с помощта на филтрите за търсене. Ще откриете отлични забавления за всяко дете. Ако имате определен бюджет, в който трябва да се вместите, използвайте опцията за търсене по ценови признак - можете да определите минималните и максималните цени, на които трябва да отговарят резултатите. Не пропускайте и специалните намаления, които Ви дават възможност за наистина евтини находки.

От Рая Тойс знаем колко е важно за един родител да се чувства удовлетворен от подхода си при отглеждането на детето. Това води до прецизност в избирането на детски играчки и настолни семейни игрови занимания, които да разнообразят ежедневието на хлапето. Освен евтини, нашите предложения са и изключително разнообразни, а на Вас няма да Ви се налага да се ограничавате в избора си. Купете от Рая Тойс:

 • Шах;

 • Интерактивни семейни игри;

 • Бордови игри; 

 • Европолия за деца;

 • Патета и рибки с водна циркулация;

 • Наклонена кула и още много други настолни предложения. 

Вече знаете как да се забавлявате с цялото семейство. Направете своя избор още днес!