Детски влакчета играчки

Филтри
на страница

32 продукт(а)

Филтри
на страница

32 продукт(а)

Локомотиви и влакови композиции

Влакчетата са една от любимите детски играчки. Малчуганите години наред си спомнят с вълнение как са получили така чакания подарък. Какво точно влакче обаче да изберете за Вашето хлапе? Изборът на детски играчки от този вид е доста богат и всички предложения са чудесни, така че отделете си малко време за разглеждане.

Какви детски влакчета ще откриете в раздела

  • Влакове-стрела с релси. Те обикновено се движат с батерии. Релсовият път може да е в овална, кръгла или неправилна форма, а децата обожават да гледат обиколките на влака по него;
  • Ретро влакове с релси. Влаковите композиции често включват локомотив плюс пътнически и товарни вагони. В комплекта играчки може да има още гара, дървета, знаци, бариери и други елементи, с които детските игри да станат още по-интересни. Малчуганите неусетно потъват във въображаемия свят и създават цели сценарии на случващото се там пътешествие;
  • Влакче от увеселителен парк. При тези модели релсите се повдигат на различни поставки, така че влакчето да преминава през своеобразни неравности по трасето;
  • Влакчета от поредицата „Томас и приятели“. Ако детето Ви харесва филмчето, можете да съберете цялата колекция играчки с героите от него.

Кога да изберем дървени модели

Дървените детски влакови композиции са чудесен избор за най-малките. Те могат да ги бутат, обикаляйки от стая в стая, задържайки вниманието им за дълго. Ако пък са на релси, те се забавляват да ги бутат по тях.

Дървените влакчета за деца обикновено са разработени така, че не само да забавляват, но и да развиват уменията и мисленето. Играчките поставят децата пред различни задачи, които ги забавляват. При релсовите модели хлапетата трябва да сглобят релсите, да поставят различните елементи по местата им. При дървените локомотивчета и вагончета за дърпане пък предизвикателството е още по-голямо. Те се сглабят от елементи с различна форма, които се подреждат върху специална основа. Така се развива детската сръчност, съобразителност и комбинативно мислене.

Защо да поръчате от Рая Тойс

Всеки ден стотици детски играчки потеглят от нашите складове към своите нови малки притежатели. За момчета, момичета, за малки и за по-големи – постарали сме се в каталога ни да има подходяща изненада за всеки. Нашата задача е да правим децата щастливи, а формулата, за да го постигнем, е: качествени играчки + ниски цени + коректно обслужване.

Доверете се и Вие на онлайн магазин Рая Тойс!

Популярни търсения: електрически