Летящи самолети,дронове,роботи и др.

Филтри
на страница

1 продукт(а)

Филтри
на страница

1 продукт(а)

Все повече деца демонстрират предпочитанията си към нестандартни видове играчки. Като например самолетите и дроновете с дистанционно управление. И двата вида летящи пособия са атрактивни и могат да се използват дори и от възрастните. Те ни осигуряват различен вид забавление, до което не бихме могли да се докоснем, ако да речем решим да подарим на детето си класическа кола с реалистичен дизайн. Ако искаме да подарим нещо по-различно и вълнуващо, то добра идея е да заложим на дрон или летяща чиния, като и двете изделия са радиоуправляеми и насочващи. Изберете ги от Рая Тойс. 

Защо самолетите и дроновете се харесват от всички

Чудите се какво да подарите на поредния рожден ден или друг специален повод? Искате този път да подходите различно, да купите нещо наистина запомнящо се? Е, вече имате отлично решение пред себе си! В нашия онлайн магазин има дълъг списък с иновативни модели дронове и други летящи играчки с дистанционно управление, които са не просто поредното високотехнологично изобретение, но и нещо много повече. Те вълнуват, те разкриват нови хоризонти за детската фантазия, също както и събират цялото семейство на едно място. Защото играта никога не е била по-вълнуваща!

Повечето детски играчки са вече с модерен външен вид и прецизно изработени. Но нека не забравяме и за техните функционалности, които е добре да бъдат колкото се може повече. Когато говорим за самолети и дронове с дистанционно управление, е добре да има и камера, която ще Ви отведе извън границите на Вашите възприятия. Вече можете да погледнете света “отвисоко” и то много лесно!

Какви модели ще открием в Рая Тойс

Пригответе се за много летящи емоции, които ще изпълнят скучното ежедневие с много вълнение! Нека този път всичко бъде различно. Изберете за детето си шанс да изживее едни от най-незабравимите в живота си емоции, избирайки:

  • Ултра дрон, който осигурява пълна свобода при управление и различни скорости;

  • Летящ мини мотор - вече всичко е възможно, с този вид играчка ще задминете и най-смелите си фантазии;

  • Летяща чиния с дистанционно, която има ултра лек корпус и може да изпълнява точни маневри;

Размечтахте ли се? Подарете на детето си радост и събудете приключенския си дух. Кой е казал, че възрастните не обичат да играят? Дроновете и самолетите с дистанционно управление са хит - нека летенето не бъде повече мит!

Кои се купуват най-много

Ултра дроновете и самолетите се считат за най-често купуваните видове детски стоки с дистанционно управление, защото са многофункционални и гарантират високия градус на забавление. Насочват се лесно, а удоволствието по време на тяхната употреба е пълно. Вече и на ниски цени!