Детски и бебешки пижами

Филтри
на страница

35 продукт(а)

Филтри
на страница

35 продукт(а)

Пижами

Едва ли има по-умилостивяваща гледка от спящото дете. Тогава невинността му сякаш манифестира още повече, а ние не можем да спрем да му се любуваме, пазейки тишина, за да не нарушим тази идилия. 

Облечено в меката си пижама и удобно сгушило се в завивката си, бебето/малкото дете се наслаждава на сладката дрямка, а ние на безусловната обич, която ни преизпълва. Можем да останем в този момент завинаги, можем да му се любуваме вечно. 

Кои видове детски пижами са най-купувани в Rayatoys.com 

Всичко е въпрос на нужда и лични предпочитания. Някои дечица се потят обилно нощем, а това извиква нуждата от детска пижама, която да не е дебела, а лека и свободна. Повечето видове нощници са такива, че напълно да удовлетворяват потребностите на малките по време на сън, без да им създават каквито и да е неудобства. 

При нас в Rayatoys ще откриете най-различни модели пижами, с които сънят на бебето/детето ще е непробуден и пълноценен:

 • С къс и дълъг ръкав (зимни и летни);
 • За момичета и за момчета;
 • Едноцветни и многоцветни;
 • С картинки и с изцяло изчистен десен;
 • Цели нощници и модели от две и повече части.

Пожелайте на детето лека нощ и му подарете сладки сънища с пижамите на Rayatoys. Ние живеем, за да виждаме децата щастливи, а Вие имате шанса да им осигурите най-доброто през цялата нощ, та и на сутринта!

В какви размери се предлагат

Размерите детски пижами са най-различни, а изборът на подходящ модел зависи от възрастта на детето. Налични са нощници с размери от 1 година до 5 години, и от 5 години до 8 години. Не е задължително да купувате точния размер, защото така Вашето момиче или момче няма да може да го носи по-дълго време. Заложете на един номер по-голяма детска пижама, за да бъде тя в употреба поне един сезон.

Каква е материята

Памучните детски нощници са оптималния вариант, когато става дума за подобен вид детско облекло. Докато спим, нищо не бива да смущава съня ни, като при децата това правило важи с още по-голяма сила. Дори и най-малкото дразнене на кожата би могло да наруши нощната дрямка на малчугана, който след това е напълно възможно и да не може отново да заспи.

Ние предлагаме два основни вида детски пижами: от полиестер и от памук. Вторият вариант е за предпочитане, тъй като:

 • Материята се поддържа лесно;
 • Не предизвиква кожни раздразнения;
 • Дава усещане за мекота и висок комфорт;
 • Памучните дрехи са подходящи и за бебета, и за по-големи деца;
 • Не се развличат;
 • Подходящи са за пране при високи температури.

Изберете и купете лятна или зимна нощница на детето онлайн. Магазин Rayatoys е 24/7 на разположение за Вас - винаги готови да Ви изненадаме с своите постоянно ниски цени и извънредно евтини облека за бебета и деца. Вие сте на ход!