Детски тротинетки

От всички превозни средства за навън тротинетката е безспорен лидер, без които не минава детството на нито едно дете.

Ето няколко причини за това:

1.Тротинетките се ползват от 1-годишна възраст и могат да се променят с възрастта на детето. Такъв модел е тротинетката Azaria 5 в 1, която може да се използва като кракомобил с родителски контрол и степенки за крачетата, кракомобил с родителски контрол, самостоятелен кракомобил, и тротинетка с 3 нива на регулиране на височината на кормилото.

Тротинетка Azaria 5 в 1

Детска тротинетка Azaria 5 в 1

2.Тротинетките са много по-леки и лесни за транспортиране от велосипедите. С тегло до 3 кг и размери в сгънато състояние 60/30/30 см те са лесни за транспортиране дори и в обществения транспорт.

3.Тротинетките се предлагат:

За деца с тегло до 40 кг.

Тротинетка Azaria Mini

Тротинетка Azaria Mini

Тротинетка Azaria Пате

Тротинетка Azaria Пате

Тротинетка Azaria 3 в 1

Тротинетка Azaria 3 в 1

За деца с тегло до 50 кг.

Тротинетка Azaria Maxi

Детска тротинетка Azaria Maxi

За деца с тегло до 100 кг.

Тротинетка Azaria Mega

Детска тротинетка Azaria Mega

4.Модни тенденции при тротинетките.

Тротинетка с изрисуван с графити борд и цветни светещи колела. Много интересно боядисване, с което ще направите впечатление навсякъде!

Тротинетка Azaria Water Print

Детска тротинетка Azaria Water Print

Тротинетки с цветен пушек и звук. Атрактивни и забавни! Никой няма да Ви пропусне, когато карате тази тротинетка. Ефекта на цветния дим се постига, като се сипе вода в резервоарчетата. Тя се превръща в цветна пара, която излиза от ауспуха. Всичко това в комбинация със звуков ефект на потеглящ автомобил и светещи гуми. Страхотен ефект!

Тротинетка Azaria с пушек

Детска тротинетка с пушек

Тротинетки със светещи гуми. Може би мислите, че гумите на тези тротинетки светят на батерии и когато се изхабят не могат да се заменят. Идеята е много по-сполучлива. Светлината се появява с помощта на графити, които се трият и създават статично електричество. То захранва LED лампичките в колелата на тротинетките. Вечер всички ще ви забележат!

Тротинетка светещи гуми

5.Видове тротинетки.

Преди време тротинетките бяха само на две гуми, което затрудняваше по-малките деца.

Тротинетка Furkan

Детска тротинетка с две гуми Furkan Toys

По-късно се появиха тротинетки с три гуми, като за по-голяма стабилност двете задни колела са раздалечени.

Тротинетка с 3 гуми

Начините за управление на тротинетките са чрез завъртане на волана или чрез наклон на тялото и дръжките в желаната посока.

За по-малките е по-удобно да завъртят волана за да завият.

Тротинетка Azaria Пате

Тротинетка Azaria Пате

За по-големите и свикнали да карат тротинетка деца е по-лесно да управляват тротинетките, при които завиването става с наклон на тялото и дръжките в желаната посока.

Тротинетка Azaria Mini

Тротинетка Azaria Mini

Спирачката е отзад, като задната гума може да е и двойна.

Тротинетка Azaria Maxi

Детска тротинетка Azaria Maxi

Здравината на тротинетките е от първостепенно значение, защото експлоатацията по нашите пътища е жестока. Rayatoys е вносител на марка тротинетки Azaria, които са се доказали във времето (повече от 10 години) като много здрави и устойчиви.

 

Уважаеми потребители, винаги преди употреба затягайте болтовете на тротинетката, проверявайте очакването и сглобките, защото така ще предотвратите инциденти. Също така внимателно прочетете инструкциите за безопасност преди да дадете тротинетката на Вашето дете. Желаем Ви безаварийно каране!

За деца с тегло до 40 кг
За деца с тегло до 50 кг
За деца с тегло до 100 кг