Детски енциклопедии

Филтри
на страница

34 продукт(а)

Филтри
на страница

34 продукт(а)

Любопитството е част от развитието на детския мироглед. Като родители, трябва да го стимулираме по правилния начин. Технологиите предоставят много нови методи за подпомагане на процеса. Филмчета, 3д анимации и интерактивни детски игри са добър вариант. Втренчването в екраните, обаче, може да се окаже вредно за очите и дори за комуникацията на малките деца. Съществува класически и достъпен начин, чрез който да обогатите въображението и културата на детето си и това е четенето. Детските енциклопедии са добър помощник в развитието на подрастващите, защото илюстрират и споменават факти, личности, различни природни явления и други. 

Детски енциклопедии в раздела 

Много от продуктите са с обръщащи капачета за по-забавно и вълнуващо занимание с децата. Тук ще откриете различни образователни енциклопедии.  Ето какви са те:   

  • за професиите и занаятите - като опознаване на дейностите и машините на строителна площадка и видовете автомобили;   
  • за природата — информация  за океаните и моретата, за животните и растенията; 
  • за географски познания  — включват атлас с карта на света, карта на България, както и пътни маршрути за коли между различни градове от света;    
  • за научни сфери — какво представлява човешкото тяло и какви са неговите функции. Има и специална енциклопедия, която се концентрира върху Космоса, Луната  и други;   
  • други — предлагат се игри с въпроси към децата за известни личности, за стимулиране на опознаването на заобикалящия свят, както и за полезните навици и чувствата.     

Артикулите в раздела са подходящи за деца между 2 и 12-годишна възраст.  

Защо да изберете детски енциклопедии?

Голяма част от детските енциклопедии включват игри с обръщане на фигурки или загадки, които изискват логическа мисъл и любопитство от страна на подрастващите. Илюстрациите и обясненията за дадена тема са на приемлив и разбираем за малки и големи език. Съдържанието им е добре структурирано и не е наситено със сложни думи, както и не са налични стотици страници.  Четивата ще стимулират желанието на малчуганите за учене. 

Защо да изберете Рая Тойс? 

Онлайн магазинът на Рая Тойс предлага огромно разнообразие от продукти за малчуганите, на достъпни цени . Налични са продукти на издателства като  “ФЮТ”, ИК ПАН и др., които обогатяват познанията. Сайтът има опция за безплатна доставка.  Тук ще откриете интересни и забавни четива и играчки. Чрез тях лесно ще обогатите и възпитате вашите наследници по приятен за тях начин. Онлайн пазаруването ще ви спести време и усилия.