Столчета за кола 360°

Филтри
Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 45

Филтри
Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 45

Какво представляват столчетата за кола 360 градуса? Струват ли си инвестицията и как ще са полезни за вашето бебе? Вижте!

Какво е столче 360 градуса

Детските автомобилни столчета осигуряват безценна грижа за малките пътници. Законът за движение по пътищата определя няколко категории столчета, разграничени според килограмите на децата. Категория 0 е за новородени – от 0 до 10 кг, категория 0+ е за бебета от 0 до 13 кг и т.н. В групи 1 и 2 попадат малчуганите до 18 и до 25 кг. Най-големите са в категория 3, която е за хлапета до 36 кг.

При вариантите 360 градуса детската седалка е разположена върху основа, която е пригодена за въртене на столчето както по посока на движението, така и обратно на нея. Това означава, че когато детето достигне нужните ръст или килограми (според вида на столчето), без усилия и натоварване на гърба, можете да промените посоката на монтаж. Функцията въртене на 360° ви дава отлично удобство и при поставяне, вадене и обслужване на детето.

Как да изберете седалка за кола

  • Размер: Първото и задължително условие е столът за кола да е по мярка, за да направи пътуването максимално сигурно, а и приятно. Ориентирайте се не по възрастта, а по килограмите и височината. Децата растат с различно темпо, така че една и съща седалка може да не е подходяща за момче и момиче на една и съща възраст;
  • Обезопасяване: Детските столове се закрепват за седалката на колата с автомобилните колани. Много от моделите обаче вече са оборудвани и със системата Isofix, която осигурява здраво закрепване чрез шини към автомобилната седалка за още по-голяма стабилност. Ако столчето е въртящо, ще видите обозначение 360 градуса;
  • Марка: При покупката на бебешки стоки качеството е от първостепенно значение. В нашия каталог сме включили предложения с опция 360 градуса на доказано успешни марки като Lorelli, Cybex, Jane, Cangaroo, Kikka Boo и др.

Защо да пазарувате от Рая Тойс

Огромен избор, достъпни цени, коректна и бърза доставка – на това можете да разчитате при поръчка от онлайн магазин Рая Тойс. Потопете се в пъстрото разнообразие от над 100 000 артикула в нашия каталог! Възползвайте се от многобройните промоции и вземете изгодно най-доброто оборудване за вашето дете!