Биберони и накрайници за шише

Филтри
Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 74

Филтри
Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 74

Храненето на бебето през първите месеци от живота му може да бъде естествено или от шише с биберон. Производителите на тези продукти всяка година усъвършенстват моделите си и успяват да ги направят максимално близки до естествената формата на гърдата. Това е важно за бебето особено ако е кърмено. Някои видове имат антиколик система, което благоприятства за стомахчето на новороденото. Материалите, от които се изработват, са силикон и каучук. Те са приятни на допир, а и имат възможността да успокояват сърбежа при никнене на зъбки. Това е голямо предимство, защото растежът им е свързан с болка и много неприятни моменти за бебето. Важно е бибероните да се сменят на няколко седмици особено ако забележите промяна в цвета, формата или целостта.

Какви биберони и накрайници да купим

Храненето през първите месеци на бебето може да е естествено или от бутилка. Може ли биберонът да наподобява максимално на майчината гърда? Компаниите производители на бебешки бутилки всяка година усъвършенстват моделите си в тази посока. 

Какви видове биберони предлагаме

  • Водещи брандове. Артикулите, които ще откриете при нас, са произведени от компании, лидери в производството на детски и бебешки стоки:Dr. Brown’s, Avent, Chicco, BabyOno, MAM, Tommee Tippee, Munchkin;
  • Според възрастта. Всеки от моделите има спецификация според възрастта, за която е предназначен: от биберони за новородени до накрайници за шише за над 18 месеца;
  • Анатомични. Всяка от големите компании разработва своя форма, като стремежът винаги е да се доближи до тази на майчината гърда;
  • Антиколик. Преди да купите биберон за бебе, е важно да се уверите, че в описанието на характеристиките му ясно е упоменато, че то има антиколикова система. Нейната цел е да не се допуска поглъщането на въздух по време на храненето.

От какво са изработени

Двата материала, на които залагат производителите, са каучук и силикон.

Каучуковите биберони максимално наподобяват мекотата и еластичността на човешката кожа. Те са приятни на допир за бебетата и малчуганите лесно свикват с тях. Тъй като обаче материалът е доста нежен, той по-лесно се износва. Важно е да ги сменяте през не повече от няколко седмици или когато започне да лепне, както и - при евентуални забелязване на промени във формата и целостта.

Силиконовите модели са по-издръжливи и дълготрайни. Лесно се почистват. Нямат мирис и не задържат аромати от течностите, които се докосват до тях.

Защо е важно биберонът да е с подходящ размер

Ако вземете по-голям размер за по-малко бебе, то ще успее да се нахрани, но течността ще се излиза твърде бързо в гърлото му, което може да предизвика задавяне. Освен това се нарушава естественият процес на сукане, който е свързан с полагане на известно усилие, което пък развива лицевите мускули. От друга страна, ако вземете биберон по-малък от необходимото, той ще затруднява храненето на детето и ще го изнервя.

Защо да купите от Rayatoys

Бебешките стоки са нашата специалност. Работим с най-добрите световни марки, за да ви предоставим богат избор от качествени предложения. За различните възрасти, за момченца и момиченца, с атрактивен дизайн и отлични препоръки – всички модели, които ще откриете на в Рая Тойс, са безупречен избор за вашето дете. Възползвайте се и от всекидневните промоции с неустоими цени!