За банята

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 304

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 304

Какви бебешки продукти за баня са ни нужни

Едно от любимите забавления на всяко бебе е къпането. Какво е необходимо, за да организирате този всекидневен ритуал? Вижте нашите предложения за бебешката баня!

Какви детски стоки за баня предлагаме

  • Бебешки вани. Ще откриете разнообразни по размери ванички: 86 см, 92 см, 100 см, 102 см. Изберете в зависимост от свободното пространство, с което разполагате за къпането. Някои от видовете са с вграден термометър и/или с предвидена тапа за оттичане. Към покупката може да добавите и дренажна система;
  • Подложки. Практични са при къпане на новороденото, чиято глава трябва да стои над водата. Много удобно е да го поставите легнало на подложката, за да бъдат свободни ръцете ви. Онлайн при нас в Rayatoys ще откриете хавлиени, пластмасови и дунапренени подложки;
  • Стойки за вана. С тях не е нужно да се навеждате и да натоварвате гърба и кръста си. Някои от моделите имат възможност да добавите сушилник, където може да поставите бебешките дрешки и хавлии за баня;
  • Хавлии и халати. Квадратни с качулка, велурени, от бамбук, пончота, халати с ръкави и колан, за кръщене и др.;могат да са от памук, бамбук и велур, всички са подходящи за бебета и деца. 
  • Аксесоари за баня. Седалки, канички за изплакване, органайзери, меки непромокаеми книжки, гъби, стъпки против хлъзгане, хавлиени тривки и др.; каничката е важна, защото с нейна помощ, водата се стичат в страни по главичката и очите са добре защитени, така всички са доволни. Седалката е удобна, когато бебето вече може да сяда и така сте спокойни и сигурни. 
  • Гърнета. С изваждаща се вътрешна част, гърне стол, с гумички за стабилност, с капак, музикално и т.н.;
  • Термометри. Предлагаме модели за въздух и вода (стандартни и дигитални), както и електронни. 
  • Козметика. Сред продуктите, които ще откриете тук, са бебешки и детски шампоани (0+ месеца) и сапуни, модели 2 в 1 за коса и тяло, лосиони за след къпане, пяна за баня, пасти и четки за зъби, продукти за пране;
  • Подложки за повиване и органайзери. Поставят се върху кошара,легло или скрин, представляват чудесен помощник за да избегнете навеждане и неудобство при преповиване на бебето. 

За деца до каква възраст са подходящи нашите продукти за баня

В нашия онлайн магазин ще откриете всичко необходимо за малчуганите. Продуктите ни са предназначени за деца от всички възрасти: от раждането до ученическите години. Конкретно разделът със стоки за баня за бебета съдържа предложения за хлапета от 0+ до около 4-годишна възраст.

Защо да купите от Рая Тойс

Производителите на бебешки и детски стоки са многобройни. Ние обаче подбираме за вас най-доброто. Можете да разглеждате продуктите в нашия каталог денонощно и да пазарувате без значение къде се намирате.

Откриването на правилните стоки е лесно. Може да селектирате продуктите по критерии като цени, възраст на децата, за момиче/момче, цветове, материал, фирма производител и други. Ако се колебаете кои точно са най-подходящите за вас стоки, използвайте опцията за набелязване на артикули в „любими“, които по-късно може отново да прегледате и сравните. В отделна секция може да видите и актуалните промоционални продукти. С Рая Тойс е удобно и изгодно. Уверете се сами!