Дървени играчки за бутане

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 135

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 135

Играчките са необходими и желани дори и от най-малките бебета. Има много варианти, от които да избирате, за да зарадвате вашето мъниче. То разбира и може да се заиграва, въпреки че ви се струва рано за това. Едни от най-предпочитаните напоследък, заради Монтесори метода на обучение, са дървените бебешки и детски играчки. Те са разнообразни, интересни, а и са изработени от естествени материали, което е много важно за развитието на бебето и неговата сигурност.

Какви дървени играчки можете да закупите от онлайн магазин Рая Тойс

Вариантите за най-малките не са никак малко. Разгледайте цялата категория, за да се насочите към най-подходящата за вашето дете. Цените са достъпни, а възможностите са:

     1. Пъзели

Видовете такива игри развиват вниманието и мисленето на бебето и детето. Те са много важни за развиване на почти всички когнитивни процеси. Освен това малкият човек ще научи различните форми на фигурите.

     2. Дървени играчки кукли и фигури за бебета

Те са много занимателни. Развиват въображението и с тях могат да бъдат играни ролеви игри, въпреки че най-малките все още не могат да го правят много добре.

     3. Дървени превозни средства

И тук разнообразието е голямо. Можете да избирате между различни коли, влакчета, самолети и други. Така ще стимулирате детето към научаване на движението на фигурите и едновременно с това ще се забавлява.

Има още доста предложения в тази категория, които си струва да разгледате.