Лицензирани фигури

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 304

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 304

Има ли детето ви любим телевизионен герой? Кой е той? Harry Potter? Batman? Някой от "Marvel"? Имат ли играчки, които отговарят на тези предпочитания? Доколко възпитателни според вас са те? Имат ли своето място и могат ли да помогнат за развитието на други умения? Креативните деца използват тези играчки по съвсем различен начин, позволявайки им да поемат нови роли и образи, което винаги е много интересно да се наблюдава.

Видове играчки герои в онлайн магазин Рая Тойс

Попитайте някое дете дали обича фигурки на анимационни и филмови образи и в повечето случаи ще получите категоричен положителен отговор. Ето какви играчки герои ще откриете при нас:

  • фигури от Марвел ‒ те са много подходящи за въображението на децата. Подходящ избор са продукти като Мини фигурка Marvel Mighty Muggs, Hulk, Venom, Deadpool и други;
  • герои от комикси на DC ‒ играчките от този тип са подходящи както за малки, така и за по-големи деца. Тези образи се пренасят от комиксите в анимационните и игрални филми гледани от малки и големи. С този тип можете да бъдете сигурни,че детето ви ще запази интереса към продукта дълго време. Примери за такива играчки са: Spin Master Batman, Spin Master Superman, Spin Master The Joker и други;
  • образи от анимационни филмчета ‒ Интересът към този вид продукти набира все по-голяма скорост с всеки изминал ден. Някои от най-предпочитаните от тях са: комплект фигурки Spin Master Paw Patrol Movie Pups, Spin Master Paw Patrol фигура и превозно средство, комплект Hasbro Mini Disney Princess и други.

Защо да купите?

Тези продукти са чудесен начин децата да развиват въображението си, като създават истории и ситуации, в които техните фигурки да участват. Те помагат малчуганите да научат разликата между добро и лошо, тъй като обикновено си измислят сценарии, в които едната фигурка е добър герой, а другата ‒ злодей. Идеални за това са образите от Хари Потър например, тъй като там има разнообразие от персонажи и от двата вида. Също така, когато децата играят заедно, те често се научават да работят в екип, да споделят и да си помагат, както и да правят компромиси и да си сътрудничат. С лицензираните фигурки на те могат да се забавляват са часове.

Макар че телевизионните образи са измислени и може да нямат много общо с вашите деца, повечето малчугани се идентифицират до известна степен с героите от любимите си предавания. Те са отворени да се учат от тях, защото могат да приемат по естествен начин тяхното разбиране за света. Образователните играчки с телевизионни герои са създадени, за да направят ученето забавно за децата. При нас ще откриете най-интересните и любими образи от филмчета на достъпни цени.