Супермаркети, пазарски колички и продукти

Филтри
на страница

25 продукт(а)

Филтри
на страница

25 продукт(а)

Децата обичат да имитират родителите си. Те попиват тяхното поведение, навиците им, също както и начина, по който мама и татко извършват определен вид дейности. Като пазаруването. Семейният шопинг е чудесен повод да приучим детето на самостоятелност, организираност и планиране. Показвайки му как да поставя хранителните стоки в количката, също както и обяснявайки му кои продукти са вредни и кои не; ние даваме на хлапето си личен пример, който би му бил от полза в много ситуации. 

Обичат ли децата да играят с детски пазарски колички

Добра идея е да включите този вид играчки, защото детето ще може да се занимава както навън, така и у дома. С тяхна помощ, Вашето малко съкровище ще разнообрази ежедневието си, потапяйки се в спокойни и полезни занимания, които са и доста увлекателни. 

Не е случайно, че всички деца обичат да си играят с аксесоари като кошница за пазаруване и пластмасови хранителни продукти, които са задължителна част от симулирания шопинг. Така всяка игра ще придобие реалистичен характер, а ако добавите и касов апарат към останалите пособия за супермаркет, ще можете да покажете на детето си и стойността на парите. Изберете подходяща пазарска количка от онлайн магазин Рая Тойс и платете ниски цени за детски супермаркет стоки със супер качество.

За какви възрасти са подходящи

Детето би могло да играе с пазарска количка за супермаркет до ученическа възраст, когато вече интересите рязко се сменят, а то малко по малко забравя за коша, пълен с играчки. Нашите предложения са подходящи за момичета и момчета от 24 месеца до 5-6 години, като всеки един модел пазарско пособие е специално подбран за малките ни клиенти. 

Научете детето на организираност още от най-ранна възраст и го включвайте във всяко едно семейно занимание, което ще го обогати в много отношения. С помощта на пластмасовите продукти за супермаркет то ще се научи да разпознава отделните видове хранителни групи, също както и ще развие култура на хранене. 

Какви видове ще открием в Рая Тойс

При нас разнообразието е винаги налице. Винаги имаме какво да предложим на клиентите си, като непрестанно се стремим да разнообразяваме продуктовата си гама. Поръчайте някой от следните модели пазарски колички и стоки за супермаркет:

  • Щанд за сладолед и десерти;

  • Мини супермаркет;

  • Магазин за хранителни стоки с пазарска кошница;

  • Касов апарат;

  • 2 в 1 количка;

  • Кошница за пикник и др.

Изберете най-хубавите играчки за детето си. То ги заслужава!