Плюшени играчки

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5

Плюшени играчки

Плюшените играчки винаги са били забавните и успокояващи всяко малко детенце приятели, които са мекички и приятни на допир. Те са симпатични и всеки един от нас е израснал с един такъв герой от детството си. Нека все пак да видим от какво са направени тези симпатяги и безопасни ли са за децата. Какво ще откриете в онлайн магазина Рая Тойс и защо да ни се доверите напълно?

От какво са направени плюшените играчки?

Обикновено, това са кукли, ушити от материал, който има определен пълнеж, а външността им напомня на симпатичен герой от филм или друго същество. Тъй като естествените пълнители са хигроскопични и представляват чудесна среда за развитие на мухъл и микроорганизми, често предпочитани са синтетичните изкуствени материи. Те не позволяват деформация на куклата, дори и след неколкократни измивания и изпирания. Най-честите използвани пълнежи от съвременните фирми производители на плюшени играчки са синтепон, холофайбър и поролон.

За външни материи, най-често са използвани кадифето и плюша. Други популярни аналози са памучният плат и плетената тъкан, които са дълготрайни и изглеждат добре на външен вид.

Безопасни ли са за децата?

Съвременните меки симпатични приятели на децата преминават през различни сертификации, което предполага използването на възможно най-безопасните материи. Ако искате да се уверите, с какво е пълна съответната кукла, можете да обърнете внимание на нейния етикет. За да е достъпна цената, плюшените играчки днес се произвеждат от синтетичен материал, който не абсорбира миризми, не се деформира и не е токсичен.

Какво ще откриете в магазина на Рая Тойс?

В раздела ще намерите разнообразие от различни забавни мини детски говорещи плюшени играчки за малки и големи, които са предназначени както за момичетата, така и за момчетата. Тук още ще видите и страхотни евтини интерактивни забавления за бебета, като:

  • Еднорог;
  • Лама;
  • Котки;
  • Пате;
  • Мечо пух;
  • Заек;
  • Куче;
  • Дисни герои;
  • Герои от Междузвездни войни;
  • Мечета и други.

Защо да купите от Raya Toys?

Защото ние поддържаме доста голям асортимент от плюшени играчки, които са подбирани по сертификати за безопасност. В същото време, те са изключително качествено ушити и са дълготрайни, поради използваните качествени материи. Цените им са сред най-достъпните на пазара, а при необходимост от помощ при избора, нашите оператори онлайн или във физическите магазини в София, са на линия през работните дни. Ние често правим промоционални кампании, така че следете ни и се възползвайте веднага, когато прецените, че това е изгодно за Вас. Очакваме Ви!