Плюшени играчки

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 389

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 389

Със сигурност няма човек, който да не се чувства привлечен от меките плюшени играчки, които изглеждат толкова миловидно. Те сякаш ни приканват да играем с тях и да ги гушкаме силно. Всяко дете има поне едно мече от плюш в дома си, а някои хлапета могат да се похвалят и с цели колекции от пухкави приятели. Не е никак случайно, че плюшените играчки са пръв избор за подарък в много случаи - рождени дни, кръщенета, коледни празници, спортни постижения и прочее. С тях никога не може да се сбърка, а изненадата е винаги налице. 

За кого са подходящи меките плюшените играчки

евтини плюшени играчки

Подходящи са за бебета, за по-големи деца, също както са и за възрастни. Този вид детски стоки се предпочитат по ред причини, но по-основната е, че с тях може както да се играе, така и да се украси дома. В Рая Тойс Ви очаква богата колекция от изделия от плюш, които крият в себе си очарование и много любов. Подарете на детето си безброй много, изпълнени с нежност и мекота, положителни емоции.

Кога да ги предложим на детето

плюшена играчка

Със сигурност не е добра идея да даваме на детето да играе с меки плюшени играчки, когато то все още слага всичко в устата си и не знае как да се пази. Но ако бебето е вече навършило 1 годинка, то в случая няма никакви пречки да включим и някои животни от плюш в неговата рутина. Така то ще има на разположение интересни занимания, към които можете да се присъедините и Вие - неговите родители. 

Най-подходящата възраст за игра с меки играчки от плюш е в периода около 3 до 5 години. Тогава хлапето вече започва да създава ролеви ситуации, в които са включени и повече на брой любими герои. В онлайн магазин Рая Тойс ще намерите големи и малки изделия от плюш, които са качествени, евтини и напълно безопасни за детското здраве. 

Защо да изберем Рая Тойс

При нас ще бъдете посрещнати от цял един свят от приказни мечти и незабравими плюшени забавления. Ние можем да Ви предложим страхотни меки играчки от плюш на още по-страхотни цени, които са подходящи както за малки бебета, така и за вече пораснали деца. Доверете се на Рая Тойс, защото:

  • Ние ще Ви обслужим добре;

  • Извършваме доставките бързо и коректно;

  • Предложенията ни са евтини, но и качествени;

  • Всеки един наш клиент е от значение;

  • За нас няма значение какъв е поводът - целта ни е винаги да Ви осигуряваме най-доброто;

  • При нас отстъпките са реални;

  • Мисията ни е да направим повече деца щастливи.

Нека бъде плюшено и меко! Подарете на детето си любов и го изненадайте с някое от нашите пухкави решения.