Група1/2/3 от 9 до 36 кг

Филтри
на страница

25 продукт(а)

Филтри
на страница

25 продукт(а)

Изборът на детско столче за кола е много важен, когато имате дете. На всеки един родител му се налага да избере такова, с което детето да се чувства в абсолютна безопасност, когато пътувате заедно. Сред огромния брой неща необходими за Вашето дете, може би най-важното е да се снабдите с детско столче за кола 9-36кг с опция сън за Вашето малко съкровище. В Рая Тойс Вие ще намерите огромно разнообразие от функционални столчета за кола 9-36 кг. попадащи в група 1/2/3. Така че не се колебайте и изберете бързо модела, който ще Ви допадне най-много според Вашите критерии.

Какво е необходимо да знаем за столчетата за кола 9-36 кг.

Столчета за кола 9 36 кг

Тези модели се използват за деца от 9 месеца до 12 години. Съществуват редица видове детски столчета за автомобил с функция за сън, с опция  захващане с колан или без такъв. С помощта на пластмасовата стабилна основа, позицията за сладки сънища е напълно възможна. С детските столчета за автомобили Вие осигурявате както Вашето спокойствие така и безопасността на Вашето дете.

За какъв период от време можем да ги използваме

Времето през което можете да използвате един детски стол на първо място зависи от това какъв модел избирате. Следващият определящ фактор е качеството на материалите, от които е изработен. Не на последно място е и правилната експлоатация на детския стол. И все пак след около 5 години е хубаво да бъде подменено с ново поради значително намалените функции на защита.

Как се монтират правилно в автомобила

Най-често монтирането става изключително бързо и лесно посредством автомобилните колани или чрез системата за сигурност-Изофикс, ако разбира се колата Ви притежава необходимите за целта Isofix точки. При всички случаи монтажа е лесен и безпроблемен за всички родители. 

Защо да изберем от Raya Toys

Ако Ви предстои един толкова важен избор, а именно покупката на първото столче за кола на Вашето малко съкровище, не се колебайте и го потърсете в Raya Toys.Тук ще намерите всякакви детски и бебешки модели подходящи за всеки претенциозен вкус. С нас Вие лесно, бързо и удобно ще подсигурите всичко необходимо за Вашето бебе още от първите му мигове. В Рая Тойс Вие ще намерите изключително подробна и точна информация за всеки предлаган от нас артикул, много полезни съвети които със сигурност ще Ви бъдат много полезни преди да направите покупка, а също така винаги можете да се обърнете към нас ако имате въпрос, на който не знаете отговора. Винаги е полезно да имате доверен помощник за Вашето дете и Raya Toys знае това.