Бебешки албуми и дневници

Филтри
на страница

40 продукт(а)

Филтри
на страница

40 продукт(а)

В живота ни има моменти, които искаме да запомним завинаги. Те могат да бъдат най-различни – от първите стъпки на нашето дете до нашия първи учебен ден, от една необикновена ваканция до специално събитие, като сватба или кръщене. И както времето отминава, често си пожелаваме да можем да се върнем назад и да преживеем всичко отново.

Как да съхраним спомените си?

Съществуват различни начини, които да ни помогнат да съхраним всичко, което ни се е случвало до този момент, най-често срещаните са албумите и най-вече бебешките, но нека разгледаме и другите.

     1. Бебешки фотоалбум

Закупуването на бебешки албум е една от най-добрите инвестиции, които можете да направите. Бебешките албуми са чудесен начин да се запазят моментите от първите дни на живота на бебето ви. Със сигурност ще се радвате да гледате снимките на своето новородено отново и отново. Те са идеалното място на съхранение на моменти като първата смяна на пелените или първата усмивка и първа дума на детето. Когато детенцето ви порасне, може да му подарите бебешкия му албум и това ще е един прекрасен начин да разкажете живота му.

     2. Дневник

Дневникът е прекрасна опция за детето ви да изразява мислите, чувствата, емоциите си и да съхранява най-важните моменти от живота си - както хубавите, така и по-трудните. Той може да бъде част от ежедневната му рутина, като записва в него всичките си наблюдения през деня. Също така служи като допълнителна “памет” за децата ви. Пораствайки, те ще знаят всичко, през което са преминали и ще им позволи да помнят всеки един миг от живота си.

     3. Кутии за спомени 

Това е един нестандартен и прекрасен начин за съхранение на специални предмети, като писма, снимки, билети от пътешествия, специални медали и други. Всеки един предмет ви навява на някаква положителна мисъл, която е важна за вас или за детето ви и това е единственият начин да запазите мисълта и предмета заедно завинаги. Кутията е също подходяща да запазите и бебешките предмети на детенцето ви и, като стане по-голямо, да му ги покажете.

Какво ще намерите в тази категория?

В тази категория ще откриете бебешки албуми, кутии за спомени и детски дневници. Важно е да се спомене, че албумите са налични във всички размери – от по-малки

16 x 18 x 5 см до по-големи 25 x 27 x 5 см. Ето повече информация за артикулите:

  • Цени от 17,90 лв. за по-бюджетните варианти, до 96,90 лв. за по-луксозните предложения;
  • Марки: MBG TOYS, St.Majewski, Widdop Bingham, ИЗДАТЕЛСТВО ФЮТ;
  • Пол: както за момиченца, така и за момченца;
  • Герои: Bambi, Bambino, Mickey Mouse, Minnie Mouse, My Little Friends, Мечо Пух.

Защо да изберете Рая Тойс?

В магазин Рая Тойс ние предлагаме изобилие от продукти на изгодни цени. Държим на качеството и заради това подбираме много внимателно производителите, с които работим.

Направете сега онлайн поръчка и може да се възползвате от безплатна доставка при поръчка за над 100 лв. и доставка до 3 работни дни.