Доставка и начин на плащане

НАЛИЧНОСТ

RAYATOYS.COM нe гapaнтиpa изpичнo нaличнocттa нa cтoĸaтa ĸъм мoмeнтa нa пpиĸлючвaнe нa пopъчĸaтa! B cлyчaй нa мeждyвpeмeннo изчepпaнa нaличнocт, щe ce cвъpжeм c Bac cвoeвpeмeннo!

Moжeтe дa зaĸyпитe тoзи apтиĸyл и в няĸoи oт мaгaзинитe ни във Варна, София и Търговище.

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА ЗА ГРАД СОФИЯ

Отнася се за налични стоки само в гр. София, които са обозначени със зелен надпис и в наличност по магазини са със статут зелено тикче в наш обект в гр.София.

Поръчката се изпълнява в часовия интервал от 12:00 до 20:00 часа в работни дни.

За събота се изпълняват поръчки постъпили до 10:30 часа.

Поръчки направени до 14:00 часа се доставят в текущия ден.

Поръчки направени след 14:00 часа се доставят на следващия ден.

Стойността трябва да е напълно заплатена чрез дебитна или кредитна карта. 

Цената за куриерската услуга е 10.00 лв, независимо от стойността на поръчката, като включва само локации до 3 км от околовръсното на гр. София

Моля, запишете в бележка, че желаете експресна доставка за гр. София. 

ДОСТАВКИ

Доставките на онлайн магазин RayaToys се извършват до 10 работни дни от постъпването им, в зависимост от зоната на населеното място (в случай, че поръчаната стока е налична към момента на поръчката). Поръчките, направени през почивни и празнични дни се обработват в първите работни дни по ред на постъпване. Куриерските фирми, с които можете да получите поръчките си са СПИДИ, Лео Експрес или Еконт Експрес.

    

 

 Лео Експрес

  • За поръчка на стойност до 100.00 лв и с тегло до 10 кг доставката е 3.90 лв.
  • За поръчка на стойност над 100.00 лв и с тегло до 10 кг доставката е безплатна.
  • Поръчка на дървено обзавеждане /детско легло, гардероб, скрин и др./ цената е 20.00 лв за ЕДИН БРОЙ дървена мебел. Тоест, ако имате поръчка за 1 брой дървено легло, доставка ще Ви струва 20.00 лв. Ако имате поръчка за дървено легло и гардероб, доставката ще Ви струва общо 40.00 лв. Доставката на дървени мебели се извършва с куриерска фирма Лео Експрес.

Спиди офис

  • За поръчка на стойност до 100.00 лв и с тегло до 10 кг доставката е 6.00 лв.
  • За поръчка на стойност над 100.00 лв и с тегло до 10 кг доставката е безплатна.

Спиди адрес

  • За поръчка на стойност до 100.00 лв и с тегло до 10 кг доставката е 6.00 лв.
  • За поръчка на стойност над 100.00 лв и с тегло до 10 кг доставката е 6.00 лв.

Поръчки на стойност над 100.00 лв /безплатна доставка/ се доставят с куриерски фирми до СПИДИ офис и Лео Експрес - адрес и офис.

Ако клиент държи доставката да се извърши с Еконт Експрес, поема транспортните разходи!

Всички цени важат за територията на Република България.

Поръчаните от Вас продукти ще бъдат пакетирани и изпратени максимално бързо. Ние използваме услугите на куриери за цялата страна.

econt

Еконт Експрес

Куриерска фирма Еконт Експрес разполага с тарифен калкулатор. Можете да направите справка за цена на доставката тук.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ И ПОЛУЧАВАНЕ
1. С наложен платеж или пощенски паричен превод - заявената стоката се предава на куриер след установяване на връзка на наш оператор с клиента за уточнения относно потвърждение и адрес на доставката. При телефонния разговор ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. Услугата се извършва от куриерска служба като сумата по заявените стоки се заплаща на куриера от съответната куриерска служба и се потвърждава с подписването на необходимият документ.

2. Плащане онлайн с кредитна или дебитна карта.

3. Плащане по банков път - клиентът превежда по банков път сума, която е равна на цената на заявените стоки плюс разходите за доставка на посочената банкова сметка, СЛЕД като служител от онлайн магазин RayaToys се свърже чрез телефонно обаждане или e-mail. Издава се фактура за плащане по банков път и в основание на паричния превод се споменава номер на фактура и номер на поръчка. При начин на плащане с банков превод на територията на страната, поръчката се изпраща СЛЕД като сумата на поръчката се появи в банковата сметка на Раяленд ООД. В този случай срокът за доставка от 5 работни дни започва да тече от датата на постъпването на сумата на поръчката в нашата банкова сметка.

БАНКА: Прокредит Банк
IBAN: BG49PRCB92301037634314
BIC: PRCBBGSF
Получател: Раяленд ООД

Тази сума представлява залог по смисъла на чл.149 и сл. ЗЗД и обезпечава евентуалното бъдещо вземане на доставчика срещу клиента в случай на неплащане от страна на клиента на цената на стоките след изтичане на срока от седем работни дни за връщането им. Стоките се изпращат чрез куриерска служба, която Вие предпочетете.


ПРЕПОРЪЧВАМЕ НА ВСИЧКИ РОДИТЕЛИ ДА ДАВАТ УКАЗАНИЯ НА СВОИТЕ ДЕЦА ЗА БЕЗОПАСНОТО И ОТГОВОРНО ПРЕДОСТАВЯНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЛИЧНАТА ИМ ИНФОРМАЦИЯ