Детски и бебешки шапки и ленти за глава

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 123

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 123

Шапки и ленти за глава

Аксесоарите са важна част от облеклото на малки и големи. Те придават завършеност на детския тоалет, внасят интересен акцент и правят дрехата да изглежда безупречна. Дори и бебетата изглеждат по-сладки, когато се кипрят в модерна бебешка лента или шапка за лятото/зимата. Не подценявайте приносът на малките детайли и открийте цял един свят от красота и невиждани предложения при нас в Rayatoys. 

Какви видове детски и бебешки шапки ще видите

Детски и бебешки шапки могат да се носят през почти всеки сезон. Летните модели предпазват главата от жаркото слънце, а зимните имат за цел да сгреят малкото дете. Освен поради чисто практическите си качества, бебешките и детски аксесоари за глава са един чудесен избор, защото отлично подчертават стилното облекло на малчугана. 

При нас в Rayatoys ще имате достъп до богата гама предложения за бебета и дечица, които са налични в най-разнообразни варианти за момчета и за момичета:

  • Модели с козирка (летни);
  • Плетени детски шапки и ленти;
  • Предложения за новородено бебе;
  • Варианти с ушички и с картинки на животни, и др.

Изберете шапка за слънце и такава за зимата. И лентите за глава са подходящ начин да внесете още малко очарования във визията на детето и бебето. 

За кого са подходящи

Бебешките ленти и детските шапки са подходящи за повечето възрастови групи: от 0 месеца до 4 години. Те са още и стоки от първа необходимост, защото предпазват главата от вредното въздействие на метеорологичните условия навън. За да не бъде изложено детето на риск от слънчасване или простудяване, то трябва да е облечено адекватно според сезона, а присъствието на аксесоар за глава към тоалета е задължително. 

В какви размери се предлагат

Размерите при шапките за деца и бебешките ленти са нещо доста относително, тъй като някои от малчуганите са с дребен ръст, а това позволява носенето на аксесоари от този вид, които са предназначение за по-малка възраст. Това никак не бива да притеснява родителя, защото в случая удобството е най-важно. Екипът на Rayatoys ще Ви го предостави в изобилие, а Вие е добре да се възползвате максимално от страхотните предложения за бебешки и детски аксесоари за глава, които сме подбрали за Вас в размерите по-долу:

  • От 0 до 3 месеца;
  • От 3 до 6 месеца;
  • От 6 до 9 месеца;
  • От 9 до 12 месеца;
  • От 12 до 18 месеца;
  • От 1 година до 4 години.

Започнете да учите детето как да се облича стилно и модерно още от най-ранна възраст. Създайте у него модна култура и превърнете обличането сутрин в един приятен ритуал за цялото семейство. Изберете Rayatoys, а ние ще Ви поднесем цялата красота на света!