Детски пистолети и мишени

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 95

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 95

Детските пистолети са едни от най-популярните играчки на пазара, особено за момченцата. Много дечица ги харесват, защото могат да се въплъщават в различни роли и герои от любимите си филмчета.

Също така детски пистолети позволяват на децата да се забавляват и да изпитват една идея по-авантюристични емоции. Те са лесни за употреба и пренасяне, така че малчуганите лесно могат да си носят със себе си, където и да отидат.

Опасна ли е играта с детски пистолети?

Много майки си мислят, че играта с детски пистолети е опасна за малчуганите или че играта с тях води до свикване с насилие и агресия. Това изобщо не е така, защото всички детски пистолети са направени от безвредни материали като меки патрони или топченца, които не биха могли да наранят дечицата ви. За да може да избегнете общо приетото разбиране за насилието и агресията е важно е като родител да обясните на малките, че това е просто играчка и това ще покаже на детенцето, че не е нещо, което ще използва, когато стане по-голямо.

Какво ще намерите в категорията?

В категорията ще откриете доста видове детски пистолети. Някои от тях включват:

  • пластмасови оръжия играчки;
  • нърф с топчета;
  • плаващи мишени;
  • пушки с водни и меки патрони;
  • автомат бластер;
  • лъкове;
  • различни комплекти.

Цените на тези играчки варират от 2 лв. до 100 лв. в зависимост от самия модел, който изберете, разбира се. Ако искате да зарадвате детенцето си с пистолет на любимия му герой, в категорията ще намерите модели на Power Rangers и Toy Story.

Изберете магазин Рая Тойс и се насладете на невероятно пазаруване за децата и не само

Магазин Рая Тойс е отличен избор за пазаруване на детски пистолети и други играчки. Ние предлагаме над 100 000 артикула, винаги налични на склад. Също така от нас имате възможността да пазарувате както онлайн, така физически от нашите магазини. Поръчайте още днес, защото ние ви осигуряваме бърза доставка до 3 работни дни на наличната ни стока.

Освен това, ние от Рая Тойс ви предлагаме безплатна доставка за поръчки над 100 лв. Ако това, което сте закупили не отговаря на очакванията ви или в последствие сте видели продукт, който повече ви харесва, няма проблем. Ние ви предоставяме право на връщане и замяна на продукти до 14 дни, без допълнителни въпроси. Ние се стремим също така да представяме едни от най-изгодните цени на пазара, така че побързайте и направете своята покупка още днес.