Бебешки буйки за прохождане

Филтри
на страница

10 продукт(а)

Филтри
на страница

10 продукт(а)

Обувките преди прохождане обикновено са първият чифт на бебето. Те са с мека подметка, гъвкави и леки, както се препоръчва от ортопедите. Обувки тип буйки са напълно равни, без жлеб или опора за свода, докато детето се учи да ходи. Поддържането на краката на бебето напълно плоски спомага за стимулиране на невроните в мозъка, което подпомага развитието на когнитивните и двигателните умения.

Какви обувки за прохождане ще намерите в Рая Тойс?

В нашия онлайн магазин има разнообразие на модели и цени, благодарение на това може да направите най-добрия избор за вас. Ето някои модели, които са подходящи за всяко дете, което е в етап на прохождане:

 

  • буйки за прохождане “Колев и Колев” ‒ благодарение на ципа, който преминава през ходилото, те са изключително лесни за обуване. Еластичните и меки подметки осигуряват изключително удобство на детето при извършване на ежедневните движения. Предимство е и оптимално лесно почистване – само с вода. Предлагат се както за момичета, така и за момчета;
  • бебешки обувки “БЕКО” ‒ ципът отново е разположен на удобно място, което спомага лесното обуване. Повдигнатата подметка в задната част на буйките придава стабилност на детската стойка, когато започне да се учи да стъпва правилно. Друг не по-малко важен елемент тук е стелката, която е подвижна и може да се сваля, за да се измери точно крачето на детето и по този начин да вземете точния номер;
  • буйки “Beppi White” ‒ подходящи за разходки навън. Изработени от 100% естествена кожа, те предпазват крачетата на детето в областта на глезена, благодарение на омекотени участъци в горната част на обувката. Лесно и удобно обуване чрез велкро лента;
  • буйки “Sevi Baby” ‒ естествен продукт, спомагащ облекчаването на болката в коремчето на детето, причинена от колики или газове. Вътрешността на буйките е от черешови костилки, които задържат по-дълго време топлината, като по този начин помага на бебето да се отпусне.

Предлагаме зимни и летни варианти. Така ще бъдете подготвени за всеки месец от годината. 

Какви са ползите от обувките за прохождане? 

Носенето на обувки за прохождане, за разлика от всеки друг вид обувки, подпомага бебето при правенето на първите му самостоятелни стъпки:

  • буйките са проектирани с мека и гъвкава подметка, която позволява на бебетата да "усещат" земята, развивайки познавателните и двигателните им умения; 
  • предлагат допълнителна опора и защита за малките пръстчета, включително при горещо време и при опасни терени;
  • носенето на буйки за прохождане поддържа крачетата чисти и предотвратява порязвания и инфекции.

Обувки тип буйки предлагат значителни предимства пред останалите видове, защото осигуряват максимален комфорт, гъвкавост и защита от външната среда. 

Перфектният чифт буйки може да гарантира здравословното развитие на детето, като същевременно се елиминират шансовете за болки в краката или неправилното развитие на стъпалата.