Детски кутии за храна, ученически

Филтри
Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 66

Филтри
Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 66

Кутии за храна

Всяка сутрин помагаме на все още прохождащото в света на образованието дете да се подготви за предстоящия учебен ден. Даваме му насоки в подреждането на учебниците и ученическите пособия, обмисляме и какво ще сложим в чантата му за обяд. Искаме всичко да е перфектно, за да сме сигурни, че менюто ще е добре балансирано и пълноценно. Всяка една малка подробност от подготовката за новия ден в училище е от значение, а кутиите за храна и шишетата ни идват на помощ в организацията и систематизирането на ученическите вещи. 

Какви видове кутии за храна ще намерите в Rayatoys.com

Когато дойде време за обяд, учениците се втурват през глава към обособените за целта места. Някои отиват до близката лафка, но все още малките ученици разчитат единствено и само на съдържанието в чантата, за което се е погрижила мама. Там те трябва да намират винаги полезни хранителни изделия и шише с чиста вода, които да бъдат прилежно подредено в отреденото им място.

Зеленчуци, плодове, хляб и десертни изделия - всичко това би могло да бъде на разположение за ученика, като кутията с прегради би свършила отлична работа в случая. От Рая Тойс сме Ви приготвили най-различни предложения:

  • Ученически съдове за храна с различни отделения;
  • 3 в 1 решения;
  • Кутии с дръжки;
  • Модели с картинки на анимационни герои и др.

Добавете към обяда и компактно шише, което да е с по-голям капацитет за побиране на различни по вид течности. 

За кого са подходящи

Всеки един ученик би могъл да добави към чантата с учебници кутия с прясна храна и достатъчно голямо шише с вода, която да му стигне за дълго време. Така ще успее да посрещне предизвикателствата на деня, зареден със сили и достатъчен енергиен ресурс. 

Приспособленията за съхранение на храна и шишетата за вода са подходящи за всякакви детски възрасти, защото са практични, удобни за носене и използване. За момичета и момчета - при нас в Рая Тойс ще откриете страхотни ученически пособия, включително и пособия за съхранение на сандвичи и напитки за деца от 3 години до 8 години.

Кои са най-купуваните модели

Когато любимият детски герой е изобразен на кутията за храна или шишето с вода, апетитът става още по-голям. Или поне така споделят малчуганите, които вече са се сдобили с подобен вид приспособление, което се счита за неизменна част от ученическите принадлежности. Купете ги на изгодни цени от онлайн магазин Рая Тойс и преоткрийте учебния процес сега.