Столчета с Isofix система за сигурност

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 82

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 82

Съвременната защитна система Isofix е прочута сред редица световни организации, които се грижат за безопасното придвижване на децата по време на път. При този механизъм закрепването е сигурно, затова все по-голяма част от родителите избират точно тази система за колите, в които возят техните деца, въпреки това че трябва да вложат определени финансови средства. Със стабилното закрепване на стола за кола с Isofix се гарантира  най-важното а именно - детската безопасност.

Какво представлява стола за кола с Isofix

Системата позволява лесно монтиране и демонтиране на самите детски столчетата.Тя дава максимална възможност за правилен монтаж.  Допълнителното прикрепване предотвратява риска от завъртане при сблъсък. Освен това че намаляват на силите от сблъсъка новите видове предлагат и защита от удар вътре в автомобила. Преди да закупите такова, се уверете че пасва на колата ви. Някои от тях в комплекта притежават собствени конектори за Изофикс като елемент от седалката, а при други се налага Изофикс основа да бъде внедрена в колата Ви. На пазара съществуват редица видове столчета за кола с Изофикс. Може да видите бебешки, детски и за новородени, такива с борд и без борд. Можете да разгледате нашите страхотни предложения на добри цени в Рая Тойс.

Как работи защитната система

Isofix е система специално пригодена за безопасността на Вашето дете когато пътува с Вас в неговото бебешко столче за кола, която си служи с определени фиксирани точки за да обезопасява надеждно и застопори столчето. Този механизъм е световно признат, като най-сигурния метод да защитите Вашето дете по време на път.

За кои възрасти и килограми са подходящи столчетата с Изофикс

Съществува класификация по групи, която се базира на килограмите на Вашето малко съкровище. Групите са:

  • група 0+ – за деца, чието тегло е от 0 до 13 кг.;

  • група 0/1 – за деца, чието тегло е под 18 кг.;

  • група 0/1/2 – за деца, чието тегло е до 25 кг.;

  • група 1 – за деца, чието тегло е между 9 и 18 кг.;

  • група 1/2 – за деца, чието тегло е между 9 и 25 кг.;

  • група 1/2/3 - за деца тежащи от 9 до 36 кг.;

  • група 2 /3 -за дечица от 15 до 36 кг.

Ние от Raya Toys Ви препоръчваме да превозвате децата си обърнати с гръб към посоката на движение защото това е много важно за бебета до 15 месечна възраст. Можете да използвате столчета за кола с Изофикс от самото раждане на Вашето съкровище до 12 годишна възраст.

Защо да изберете столче за кола с Isofix? 

Детски стол за кола

Безопасността по време на път винаги трябва да е на първо място особено ако става дума за вашето бебче. Когато шофирате, няма как да контролирате детето си, затова трябва да сте сигурни, че то е добре обезопасено. 

Стандартът за закрепване на детски столчета Isofix за определени възрастови групи е създаден с цел максимално обезопасяване на детето по време на път. Моделите са иновативни и позволяват лесно монтиране и демонтиране на детското столче посредством Isofix шини на столчето, които влизат в определени за целта точки на закрепване на задната седалка на автомобила. Преди да закупите такова столче, се уверете, че вашият автомобил разполага с Isofix.

Системата ще предотврати движението на седалката (или ще намали изместването) при страничен удар. При челен сблъсък първоначалното ускорение ще премине през Isofix системата, обирайки основния удар преди стандартните ремъци да се задействат. Разновидностите, които ще намерите в Raya toys, са:

  • столчета за кола 360° ‒ разполагат с практичен механизъм, който позволява въртенето на столчето на 360 градуса за лесно поставяне и вадене на детето;  изключително удобство за дълъг път;
  • столчета за кола според възраст и тегло ‒ различни размери, много функционалности, бюджетни и лесни за монтиране;
  • бази и аксесоари за автомобилни бебешки столчета ‒ качествени производители, подглавници и протектори, лесно захващане.

Защо да пазаруваме от Raya Toys

Ние от Рая Тойс се грижим за бъдещите родители, и Ви осигуряваме богато разнообразие от качествени артикули на добри цени. Ако искате да бъдете подготвени във всяка една ситуация в ежедневието с Вашият малчуган пазарувайте в детски магазин Raya Toys!