Хигиена на бебето

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 99

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 99

Санитарните материали, предлагани от Рая Тойс отговарят на всички европейски стандарти и осигуряват нежна грижа за бебешката и детската кожа. Вижте какви принадлежности и консумативи сме подбрали за вас в нашия каталог.

Значението на детската хигиена

Бебешката кожа е фина и деликатна. Тя е предразположена към раздразнения и зачервявания. Според дерматолозите бебешката кожа се развива до към 3-та годинка. Важно е да осигурите на малчуганите деликатни хигиенни продукти, предназначени специално за тях. Бебешките санитарни материали са с неутрално pH и не съдържат аромати и оцветители, за да осигурят нежно докосване и чистота, без риск от обриви.

Какви санитарни материали предлагаме

  • Еднократни пелени: съвременните майки са значително улеснени от памперсите, които им позволяват лесно да поддържат бебето сухо;
  • Пелени гащички: при тях няма опасност от разлепване и разместване. Удобната им форма позволява на малчугана да рита и да се движи свободно;
  • Бански гащички: с тях най-малките могат да се къпят в басейн или ваничка без риск от инциденти;
  • Памперс гащи: състоят се от няколко слоя, като външният е памучен и дишащ, а под него има непромокаема материя и хавлиена платка. Използват се многократно и се перат в пералня;
  • Перилни препарати и омекотители: детските дрешки трябва да се перат отделно от тези на възрастните. Малчуганите са особено чувствителни към вирусите и микробите, затова и е важно дрехите им да се перат на висока температура, а до края на първата година – и да се гладят. Специалните перилни препарати и санитарни материали са щадящи към кожата на най-малките и същевременно изпират добре.

Защо е нужен стерилизатор

Детският организъм се развива бързо, но има нужда от време, за да стане устойчив към нормални за възрастните дразнители. Стерилизаторите помагат да предотвратите контакта с вредни микроорганизми и бактерии. Затова е важно съдовете и приборите да се стерилизират всекидневно.

От раздела ни със санитарни материали можете да изберете електрически парни стерилизатори (със или без сушилня), модели за микровълнова, стерилизатори с медицински лампи (подходящи и за меки играчки) и др.

Защо да изберете от онлайн магазин Рая Тойс

Ние знаем от какво имат нужда бебетата и осигуряваме за тях най-добрите продукти на достъпни цени. В раздела ни за санитарни материали ще откриете най-актуалните предложения от Chicco, Avent, Huggies, BabyOno, Lorelli, Pampers, Tommee Tippee и др., които доставяме в цялата страна.