Еднократни пелени за бебе

Филтри
на страница

39 продукт(а)

Филтри
на страница

39 продукт(а)

За какво се използват пелените?

Еднократните пелени са предпочитани при отглеждането на бебе. Те са изключително лесни за употреба поради бързината, с която се махат и слагат. С тяхна помощ предпазвате бебешките гениталии от замърсяване и развитие на инфекции. В техен плюс е именно хигиеничността. За разлика от тези от плат, те имат силно абсорбиращи свойства. Модерните родители споделят онлайн, че ги предпочитат, защото просто ги изхвърлят, докато тези за многократна употреба трябва да бъдат допълнително поддържани. Напоследък тези за многократна употреба се използват само за повиване на едно новородено при изписване от родилното и като допълнителна защита за легло.

Какви пелени да изберем?

Повечето еднократни видове са създадени от дишащи материали като поддържат деликатната и нежна бебешка кожа суха, здрава и гладка без опасност от зачервявания. Изберете еднократните съгласно килограмите на Вашето бебе, както и това кога ще ги използвате - през деня или по време на нощния сън. Съобразете и фактът дали са за момиченце или момченце. С напредване на възрастта е добре да помислите и за преходните гащички, подходящи в периода на приучаване към използване на гърне.

Как правилно да повиваме бебето?

Детските пелени тип гащички се различават от моделите за преповиване за многократно ползване, с които нашите родители са добре запознати. При всички случаи което и преповиване да изберете е важно да знаете как правилно да повиете Вашето бебче. Повечето опаковки пелени за еднократна употреба са със зададени инструкции. Много е лесно - положете бебето на преповивалник, повдигнете крачетата и подпъхнете пелената. След това вдигнете долния край нагоре и двете страници навътре и захванете според модела - например с велкро лепенки.

Защо да се доверим на Raya Toys?

В детски магазини Рая Тойс предлагаме богато разнообразие от еднократни пелени на едни от най-популярните производители на бебешки стоки на изключително изгодни и евтини цени. При нас ще откриете:

  • подходящи от новородено;
  • за преждевременно родени - от 2 кг;
  • тип гащички за деца до около 25 кг;
  • Комплекти еднократни с различни бройки;
  • подходящи за момичета;
  • подходящи за момчета с допълнително място отпред.