Кинетичен пясък

Филтри
Страница
 • В момента четете страница 1
 • Страница 2
 • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 44

Филтри
Страница
 • В момента четете страница 1
 • Страница 2
 • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 44

Предложенията за детски творчески занимания са обект на постоянен прогрес. Кинетичният или лунният пясък е сред иновативните решения, към които най-малките демонстрират силен интерес. Подходящ е за игра навън, но и за вкъщи, което го прави топ избор за родителите. Предпочитан е за подарък и за лично ползване.

В онлайн магазин Рая Тойс ще попаднете на разнообразие от подобен вид продукти, предназначени за хлапета над 6 години. Идеални са за моделиране, като с тях може да се създадат хубави форми и дори цели замъци. Развиват въображението и допринасят за приятно прекараното свободно време.

Какво е кинетичен пясък

Комплектите с кинетичен пясък са популярен избор за игра у дома и в пясъчника на двора. Съдържанието в кутията е подходящо за учене на цветове и форми, за развиване на въображението и за подобряването на фината моторика. Заниманията с такъв вид пясъчен материал оказват положително въздействие и върху хиперактивни деца, при които устойчивото внимание не е добро и е налице необходимост от прилагането на алтернативни методи за неговото повишаване.

Какви са неговите плюсове

Ползите от играта с кинетичен пясък не са никак малко. С него може да се организират увлекателни и приятни дейности, които да ангажират детето в увлекателна игра и то с часове. Ето какви са неговите предимства:

 • създаване на фигури в домашни условия и организиране на игри на открито – пясъчни замъци, цветни съчетания в бутилка, форми на животни и други причудливи структури могат да бъдат създадени с помощта на кинетичния пясък, подходящ за вкъщи и за навън;
 • напълно безопасен е – съставът му е напълно безвреден, което го прави удачен и за по-малки дечица, демонстрирайки творчески заложби още в най-ранна възраст;
 • помага за понижаването нивата на стреса – въвлича малчуганите в спокойни игри, на които те могат да се посветят с часове, което е полезно за постигането на емоционален баланс;
 • не изсъхва – дори и да оставите пясъчното съдържание извън кутията за по-дълго време, неговите качества ще останат непроменени;
 • притежава висока пластичност и може да се използва многократно – още една причина да заложите на подобни комплекти за игра, чиито експлоатационни показатели са впечатляващи.

Работата с кинетичния пясък е много приятна, като в нея може да участва цялото семейство. В раздела ще откриете и цветни и ароматни варианти за още по-интерактивни резултати. Този вид забавление е наличен на изгодни цени и е обект на положителни мнения от страна на потребителите. Купете го от Рая Тойс и се насладете на безупречно качество!