Група 0+ от 0 до 13 кг

Филтри
Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 66

Филтри
Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 66

Несъмнено темата за детските столчета за автомобил вълнува много млади родители. Безопасното и сигурно придвижване на детето е приоритет №1 за всички майки и бащи. Затова, когато Ви се налага да пътувате било то да стигнете до хипермаркета или пък на дълга почивка, с тяхна помощ Вие осигурявате защитата на Вашето дете от евентуални неприятни ситуации, които могат да възникнат по време на шофиране. В Рая Тойс Вие ще намерите огромно разнообразие от такива за кола 0-13кг.

За какъв период от време се ползват столчетата за кола 0-13 кг.

Абсолютно задължително е да притежавате бебешко столче за кола, защото с тях не само осигурявате защитата на Вашето дете, а от друга страна всеки родител, който си позволява да превозва детето в автомобила си без столче за кола, подлежи на сериозни санкции според българското законодателство, а и не само. Дори най-лекият пътен инцидент, може да увреди необратимо крехката детска структура. Моделите от 0-13кг., група 0+ могат да бъдат използвани близо една година от раждането на Вашето малко съкровище. Много често те се използват за придвижване в автомобила, като абсолютно задължително е те да се монтират обратно на посоката на движение. Всички видове са снабдени с 5-точков колан за сигурността на Вашето ангелче, могат да бъдат с приставка или без, както и с допълнителни аксесоари за комфорт.

Как да поставим и монтираме правилно бебешкото столче

Най-често монтирането става посредством автомобилните колани или чрез системата за сигурност-Изофикс, ако колата Ви притежава Isofix точки. При всички случаи монтажа е лесен за всеки. Трябва да имате в предвид че през първите шест месеца от раждането на Вашето дете е задължително, то да бъде позиционирано обратно на посоката на движение.

Защо Raya Toys може да ни помогне при избора.

В Raya Toys ще намерите всичко необходимо за Вашите малки сладури още от самото раждане. При нас ще откриете многообразие от артикули, които ще грабнат Вашето внимание на изключително добра цена. Ако Ви предстои пътуване и имате дете под 1 годинка, то не пропускайте да разгледате детските столчета за кола 0-13кг. и изберете най-подходящото. В наше лице Вие имате верен помощник с който ще се справите в сложния избор поради няколко прости причини:

  • Предлагаме висококачествени продукти на атрактивни цени;

  • Винаги сме готови да отговорим на Вашите въпроси, колкото и трудни да са те;

  • Даваме Ви безценни съвети;

Предлагаме Ви подробна информация за всеки един продукт.