Детски куфари

Филтри
на страница

1 продукт(а)

Филтри
на страница

1 продукт(а)

Детски куфари

Няма дете, което да не обича да пътешества. Надалече или наблизо, смяната на обстановката си е цяло събитие за най-малките, които тепърва опознават света и разкриват неговите тайни. Хлапетата обожават да се занимават и с опаковането на багаж, защото това им дава свободата да бъдат инициативни, дейни и участници в организацията на семейното пътуване. 

Какви видове детски куфари ще намерите в Рая Тойс

Когато ни предстои пътуване, се стремим към перфектната организация, която включва и отделно опаковане на детските вещи. По този начин ще намерим всичко лесно и бързо, като и детето ще може да го прави. В онлайн магазин Raya Toys Ви очакват страхотни модели детски куфари с различен дизайн, цветове, предназначение и разпределения в самата чанта. Изберете според предпочитанията:

  • За момичета;
  • За момчета;
  • С колелца;
  • С картинки или друг вид дизайн.

Нашите модели куфари за деца са лесни за пренасяне и твърди като конструкция, което ги прави идеалното решение за всяко семейно пътешествие. Евтини и удобни - при нас ще откриете най-добрите решения за деца.

Какви и колко отделения имат

Когато става дума за пътешествия, всеки си задава въпроси, свързани с подредбата на личните вещи в куфара. При детските туристически чанти нещата стоят по същия начин, като екипът ни препоръчва на всеки родител да избере модел с:

  • Голямо основно отделение;
  • Вътрешен джоб и мрежа към него;
  • Допълнителни дръжки за дърпане;
  • Колела;
  • Табелка, на която да се изпише името на детето.

Колкото по-организирано е разпределението вътре в чантата, толкова по-прилежно и нагледно ще може малчуганът да подреди вещите си. Научете го наред с нашите страхотни предложения. 

За кого са подходящи

Няма възрастови ограничения при избора на детски куфари, защото в тях бихте могли да подредите както бебешки дрешки и вещи, така и такива за вече по-пораснало дете. И все пак е добре да съобразите капацитета на чантата с възрастта на хлапето, за да сте спокойни, че ще успеете да поберете всичко. 

За каква годишна възраст 

В сайта ни ще намерите детски куфари, разпределени в отделни възрастови категории и на много добри цени. Можете да изберете чанта, която да е подходяща както за тригодишното дете, така и за ученика, като разликите се състоят основно в цветовете и дизайна на продукта. 

От какъв материал са направени

Повечето ни предложения са изработени изцяло от полиестер, като това ги прави много лесни за поддръжка. Материалът ще Ви позволи да премахнете всякакви замърсявания, които са нещо типично по време на път.