Спортни настолни игри

Филтри
на страница

34 продукт(а)

Филтри
на страница

34 продукт(а)

Настолните игри са забавни и полезни за децата ви. Те им помагат да развият различни умения и да учат много ценни неща, които обогатяват тяхната обща култура. Някои от тях са социални умения, логическо мислене и развиване на концентрацията. Независимо дали мислите да закупите по-стратегически или спортни например за футболисти, трябва да знаете как да изберете подходящата за вашите деца. 

Защо е хубаво да закупите настолна игра?

Научно доказано е, че те не са само поредното забавление, но имат положителни въздействия не само върху ума, но и тялото на дечицата ви. Спортните настолни игри могат да подобрят моториката на ръцете, както и да подобрят цялостната координация на движенията им. Логическите пък имат възможността да помогнат да развият стратегическото им мислене.

Най-популярните спортни игри

Спортните са сред по-популярните, защото са изключително полезни, тъй като те могат да научат много за правилата и техниките на даден спорт и също да засилят интереса им към него. Тези за футболисти например са сред най-популярните, но има и още няколко вида, които са сред желаните от дечицата. Ето ги и тях.

1. Боулинг

Боулингът е една от най-популярните и много си прилича с истинската. Той е приятно забавление за децата ви, тъй като развива тяхната координация и точност, както и тяхната прецизност и мислене. Също така е много лесна и приятна и това я прави подходяща за цялото семейство.

2. Дартс

Дартсът е още една популярна игра, която предизвиква вашите деца да усъвършенстват уменията си и е подходяща за всяка възраст. Тя увеличава точността и концентрацията на малките, като им позволява да упражняват своите моторни умения.

3. Хокей

Хокеят на лед е спорт, който е по-популярен в Америка, но масово започна да пробужда интереса на хлапетата и в България. Тя е интересна и полезна опция за забавление, тъй като им позволява да упражняват своята моторика, както и да развиват своето мислене и стратегически умения. Ако пък не сте фенове на хокея и търсите по-традиционен спорт, може да помислите за игри за футболисти.

4. Игри за футболисти

Настолните футболни варианти за добра опция за малките, които искат да станат един ден футболисти или просто желаят да научат повече за този спорт. Те са лесни за научаване и позволява на малките да упражняват своите умения и да се забавляват с приятели и семейство. На пазара се предлагат джаги или настолни картонени опции.

Какво ще намериш в тази категория?

В категорията ще откриете различни видове игри както за по-малките така и за тийнейджъри. В нея има над 20 модела, подходящи за интересите на всеки малчуган. Независимо дали дечицата ви искат да станат футболисти и да се забавляват с нещо свързано с футбола или пък са любители на дартс и боулинг, може да откриете много спортни игри тук. Те са изключително подходящи, защото са мини, за да не пречат, да бъдат удобни и леки и да бъдат удобни за децата ви. Цените варират от 11 до 189 лв в зависимост от избора ви. В категорията също ще откриете детски игри за двама, с пистолети, коли, фингърбордове и колела за пръсти.

Рая Тойс: Вашият доверен магазин за качествени играчки на достъпни цени

Ние винаги предлагаме актуални модели на добри цени. Може да закупите от нас както онлайн, така и от нашите физически магазини. Поръчайте сега и ние ще ви доставим продукта до 3 работни дни.