Направи си сам играчки

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 179

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 179

Играчките "Направи си сам" са едно от любимите неща, които родителите споделят заедно с децата си. Те не само са прекрасни за игра, но и са пълни с дизайнерски и инженерни предизвикателства за цялото семейство! Децата се радват да боравят с различни материали, да създават собствени игри с помощта на родителите. Тези играчки за тях биха били специални, и биха ги съхранявали с по-голяма грижа и обич. 

Какви са предимствата на играчките “направи си сам”?

Закупуването им има много предимства. Освен че насърчават творчеството, те са чудесни за развиване на фината моторика и уменията за решаване на проблеми. Освен това децата често се чувстват по-добре, след като са създали нещо, което ги вълнува отдавна. Тези предимства може да са достатъчни, за да ви убедят да купите такъв комплект за децата си. 

Какви видове ще откриете в онлайн магазин Рая Тойс?

При нас ще откриете интересни творчески комплекти за вашите деца и техните интереси. Ето какви видове ви предлагаме в категорията:

  • насърчаващи творчеството ‒ тези ефективни материали ще разпалят въображението на детето ви и ще насърчат творчеството му. Такива са: Салон за маникюр, керамични фигурки за оцветяване, детски дъски за рисуване, творчески комплект изтъчи си сам всичко на станче и други;
  • подобряващи уменията за решаване на проблеми ‒ сетовете “направи си сам” са чудесен начин да насърчите уменията за решаване на проблеми у децата. Децата могат да упражняват координацията око-ръка, финия двигателен контрол и възприятието. Те също така осигуряват терапевтичен отдушник за децата, като им позволяват да изразят себе си чрез своите творения;
  • развиващи фината моторика ‒ могат да помогнат за развитието на фините двигателни умения. Децата се нуждаят от практика, за да развият тези умения, а този вид дейност осигурява лесен начин за това. Такива продукти са: Направи си сам Диамантени творения, комплект Melissa and Doug за изрязване на фигури и морски животни и други.

Освен че този тип играчки са полезни за тях, също така са и много харесвани от децата. С тях те могат да изразят себе си и така да откриете техния талант. Комплектите са чудесна идея за коледни или новогодишни подаръци за вашето дете. Разгледайте какво предлагаме в нашия сайт и изберете най-подходящия за вас, спрямо разнообразните цени и видове.

На пазара има голямо разнообразие от комплекти “направи си играчка”. В зависимост от интересите на вашето дете може да се спрете на някой от продуктите за рисуване, моделиране, в областта на разкрасяване и маникюри. По този начин вие самите можете да дадете на детето си посока за бъдещо развитие. Също така те са чудесен избор ако имате интерес и желание да направите нещо заедно с вашето дете. Подарете му комплект “направи си сам” и прекарайте незабравими моменти с вашето дете.