Кошове за новородено

Филтри
Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 60

Филтри
Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 60

Бебешките кошове за новородено са предназначени за пренасяне на бебето в хоризонтална позиция, като меко легълце което може да се постави на бебешката количка. През първите месеци от неговото раждане бебето ще се чувства изключително комфортно, докато е легнало. Кошчетата за най-малките осигуряват добра защита и удобство, като предпазват Вашето съкровище през зимата от студа и го защитават от вредната слънчева светлина през летните месеци. Такива можете да разгледате в Рая Тойс и да изберете според Вашите специфични потребности и вкус.

Кога и защо се използва кош за новородено

Кошчета за бебе

Кош за новородено трябва да използвате задължително през първите шест месеца от раждането на малкото ангелче. Те осигуряват правилната позиция на тялото в периода когато костната структура на бебето все още не е достатъчно здрава ни развита. На пазара има голямо разнообразие, от което Вие можете да избирате. По-голяма част от моделите притежават сенник разположен в горната част, който е особенно приложим при летните видове за да покрива главичката на бебчето. В долната част има комфортна подложка с мемори пяна или друг вид мек пълнеж. Не се колебайте да разгледате всички бебешки кошове за новородено в Raya Toys и да изберете най-подходящия защото:

  • Те Ви осигуряват удобство. С тяхна помощ Вие ще можете да пренасяте спокойно и удобно Вашето малко съкровище;

 

  • С тях най-малкият член на семейството е в безопасност. Едва ли има нещо по-важно от това да знаете че Вашето дете е в пълна безопасност;

 

  • Когато трябва да пътувате е от полза. Повечето съвременни модели са направени така че да са приложими за кола, както и да се слагат лесно на шасито за безпроблемно придвижване.

За какви възрасти за подходящи

Когато трябва да изберете бебешки кош за новородено, може би си задавате въпроса: “А задължително ли трябва да купя?”. Отговорът е категорично “Да!”. Докато Вашето дете е в първите шест месеца от раждането е абсолютно задължително тялото му да бъде в хоризонтална позиция, когато го пренасяте с Вас било то на разходка в парка или до супермаркета. Необходимо е да навърши поне 6 месеца, защото преди това структурата му е силно уязвима.

Защо да пазаруваме от Raya Toys

Когато за пръв път станете родители в главата Ви се въртят куп въпроси, на които търсите отговори. Най-често се допитвате до приятели, роднини и всевъзможни форуми в интернет. Истината е че всички те, ще Ви дават различни отговори, които ще Ви объркат още повече. Така че не се притеснявайте и се доверете на професионалистите в тази област. Ние от Рая Тойс ще отговорим на всички въпроси, които Ви вълнуват и ще Ви помогнем да направите най-добрия избор.

Популярни търсения: кошници за изписване