Кошове за новородено

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 56

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 56

Бебешките кошове за новородено са предназначени за пренасяне на бебето в хоризонтална позиция, като меко легълце което може да се постави на бебешката количка. През първите месеци от неговото раждане бебето ще се чувства изключително комфортно, докато е легнало. Кошчетата за най-малките осигуряват добра защита и удобство, като предпазват Вашето съкровище през зимата от студа и го защитават от вредната слънчева светлина през летните месеци. Такива можете да разгледате в Рая Тойс и да изберете според Вашите специфични потребности и вкус.

Кога и защо се използва кош за новородено

Кош за новородено трябва да използвате задължително през първите шест месеца от раждането на малкото ангелче. Те осигуряват правилната позиция на тялото в периода когато костната структура на бебето все още не е достатъчно здрава ни развита. На пазара има голямо разнообразие, от което Вие можете да избирате. По-голяма част от моделите притежават сенник разположен в горната част, който е особенно приложим при летните видове за да покрива главичката на бебчето. В долната част има комфортна подложка с мемори пяна или друг вид мек пълнеж. Не се колебайте да разгледате всички бебешки кошове за новородено в Raya Toys и да изберете най-подходящия защото:

  • Те Ви осигуряват удобство. С тяхна помощ Вие ще можете да пренасяте спокойно и удобно Вашето малко съкровище;

 

  • С тях най-малкият член на семейството е в безопасност. Едва ли има нещо по-важно от това да знаете че Вашето дете е в пълна безопасност;

 

  • Когато трябва да пътувате е от полза. Повечето съвременни модели са направени така че да са приложими за кола, както и да се слагат лесно на шасито за безпроблемно придвижване.

 

За какви възрасти за подходящи

Когато трябва да изберете бебешки кош за новородено, може би си задавате въпроса: “А задължително ли трябва да купя?”. Отговорът е категорично “Да!”. Докато Вашето дете е в първите шест месеца от раждането е абсолютно задължително тялото му да бъде в хоризонтална позиция, когато го пренасяте с Вас било то на разходка в парка или до супермаркета. Необходимо е да навърши поне 6 месеца, защото преди това структурата му е силно уязвима.

Защо да пазаруваме от Raya Toys

Когато за пръв път станете родители в главата Ви се въртят куп въпроси, на които търсите отговори. Най-често се допитвате до приятели, роднини и всевъзможни форуми в интернет. Истината е че всички те, ще Ви дават различни отговори, които ще Ви объркат още повече. Така че не се притеснявайте и се доверете на професионалистите в тази област. Ние от Рая Тойс ще отговорим на всички въпроси, които Ви вълнуват и ще Ви помогнем да направите най-добрия избор.

Популярни търсения: кошници за изписване