Бебешки стоки

Сувенири и подаръци Сувенири и подаръци
  • Всички продукти
Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 4595

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 4595

Бебешки стоки

Само до преди няколко години изборът на бебешки стоки се свеждаше до бебешко креватче, бебешка количка, бебешко спално бельо и дрешки на няколко български фирми.

Много родители прибягваха до покупки от интернет в чужди сайтове, защото не намираха на българския пазар това, което търсят. В момента почти няма марки или бебешки стоки, които да не се предлагат у нас.

Раяленд е вносител и разпространител на марките за бебешки стоки: Cybex, gb, Hauck, Graco, Italbaby, Baby ono, MAM, Dr. Browns, Munchkin, Baby Matex, Lassig, Texpol, Tega baby, Koala baby, Sofija, Pinokio, Azaria. 

Разбира се списъкът с всичко необходимо, за новороденото бебе, включва:


1. Бебешки колички.


В комбинация 3 в 1 - столче за кола, кош за новородено и седалка: Бебешка количка Tutek DIAMOS | VX 3в1 White GOLD5 BLACK/GOLD ECO

Бебешка количка Tutek DIAMOS | VX 3в1 White GOLD5 BLACK/GOLD ECO

В комбинация 2 в 1 - кош за новородено и седалка: Бебешка количка Balios S 2 в 1

Бебешка количка Cybex

Модулни детски колички - Вие избирате компонентите според етапа или Вашите нужди.


Трансформиращи колички за бебе - кошът се преобразува в седалка. 


*Основни разлики:

Наличие на пълно легнало положение и с регулация на краченцата.

Бебешка количка GB Qbit + All Terrain

Бебешка количка GB Qbit + All Terrain
-В сгъването на шасито, което в някои случаи се сгъва с една ръка и заедно с седалката:

Бебешка количка Cybex Beezy

Бебешка количка Cybex Beezy

Или със седалка обърната само в позиция към света:

Бебешка количка 3в1 Hauck Rapid 4 X Plus Trioset

 Бебешка количка 3в1 Hauck Rapid 4 X Plus Trioset


 Rayatoys е дистрибутор, вносител и разпространител на бебешки колички Cybex-Германия , GB-Германия, Hauck-Германия, Graco-САЩ, Tutek-Полша

2. Бебешки легла


• Дървени бебешки легла. 
* Различават се  по материала, от който са изработени.
- Бебешки легла от масивно дърво. В повечето случаи са с решетки и колелца или люлка, което прави този вид легла за бебета по-мобилни, леки и екологични:

Бебешки кошари Italbaby

Бебешки кошари Italbaby

Raytoys е дистрибутор на маркaтa Italbaby - Италия

- Бебешки легла от ПДЧ.

Тези детски легла са  най-евтини, защото материалът е отпадъчна дървесина с лепило.

Те не могат да се местят, защото са много тежки и обикновено имат решетка само отпред:

Трансформиращи се дървени легла.

Този вариант се ползва най-дълго време, защото от бебешкия кош се получава бюро, а от страничните шкафчета с повивалника - нощно шкафче. Юношеското легло се получава от основата с чекмеджетата. 

Дървено легло Dizain Baby Деси Макси

Дървено легло Dizain Baby Деси


*Размерите на легълцата  са стандартните 70/ 140 и 60/120, но могат да бъдат и други, в зависимост от фирмата производител. За всички варианти се предлагат матраци, без да се оскъпява цената. 

• Сгъваеми текстилни бебешки кошари и легла. 

Този вариант се предпочита, ако пътувате или прецените, че е подходящ за Вас. Отличава се с лекота и изключително компактно сгъване. 
*Различават се по нивата, например ако Ви трябва бебешка кошара за новородено бебе, трябва да изберете модел на две нива.

3. Антиколикови бебешки шишета. 


Основния проблем при бебетата са коликите, затова още когато решите, че трябва да помислите за шишета за вашето бебе, изборът ще е съобразен с антиколиковата система, която да предoтврати попадането на въздух в храната. 


Шишетата се различават по антиколиковите си системи. При някои отвеждането на въздуха е чрез отвор в биберона, които е най-опростен :

Шише Антиколик Babyono Natural Nursing

Шише Антиколик Babyono


При други на дъното на шишето има отвор, който отвежда въздуха навън:

Шише Latch

Шише Latch 250ml
В най-добрия случай антиколиковата система е комбинация от биберон с улеи и тръбичка, която извежда въздуха чрез вътрешна вентилна система Natural Flow® за отвеждане на въздуха, чрез която при пиене въздухът се насочва от биберона през тръбичката към гърба на бутилката, заобикаляйки кърмата или адаптираното мляко:

Шише Dr.Brown's Wide

Шише Dr.Brown's Wide

Според потрбителите в САЩ, този вариант е най-ефективен.
Rayatoys е дистрибутор, вносител и разпространител на марките : Baby Ono- Полша, Munchkin- САЩ, Dr.Browns- САЩ, MAM

4. Помпи за кърма

Предлагат се два вида:


• Ръчна помпа за кърма.

В началото никой не може да каже колко често ще Ви се наложи да ползвате подобна помпа. Затова ръчните помпи за кърма може би са по-добрия вариант. Baby ono предлагат продукти с най-високо качество и удобство. Регулиращо се засмукване и изпомпване с въздушна помпичка, която държите в ръката си. Доказано ефективна и на много изгодна цена:

Ръчна помпа за кърма Babyono

 

Ръчна помпа за кърма Babyono

• Електрически помпи за кърма. 
С тях изцеждането е по-лесно, по-бързо и са подходящи, ако ви се налага да се върнете на работа.

Електрическа помпа за кърма

Електрическа помпа за кърма

Mоже да изберете електрическа помпа за двете гърди, като така ще съберете най-много кърма за най-кратко време.
Rayatoys е вносител, разпространител и дистрибутор на марките помпи за кърмене: Dr. Browns- САЩ, MAM,Baby Ono- Полша

5. Бебешки матраци. 


Бебешкия Матрак е изключително важен за добрия сън, за гръбначния стълб и за доброто дишане на бебето и детето. Основното изискване за добър бебешки матрак е да е твърд. Видовете бебешки матраци са:


• Дунапренени бебешки матраци. Обикновено се предлагат комплект с бебешките легла, защото са с най-ниски цени. 

• Дунапрен бебешки матрак с кокосови вложки. Кокосовата вложка дава по-голяма твърдост, но няма дълъг живот.


• Матрак с вложка от мемори пяна.


• Латексов бебешки матрак. Естествен материал, който има положителен ефект за алергични и склонни към задушаване бебета, но отново с не много дълъг живот. 


• Полиуретанов бебешки матрак. Отличава се с най-голяма плътност и еластичност. Може да кажем ,че това е най-добрия материал за бебешки матрак:

Матрак Azaria

 

Полиуретановата пяна е предпочитан материал и за антирефлуксни, антиалергични възглавници. :

Възглавница серия Klin антирефлукс

 

Калъфът също е доста важен, качествената материя предпазва от акари, има мембрани които вентилират въздуха и лесно се пере:

Протектор за макрак с ластик


Съществуват комбинирани бебешки матраци, които се ползват от едната страна до определена възраст напр .1 г. и след това трябва да се обърне.

Rayatoys е вносител, разпространител и дистрибутор на марките за бебешки матраци:
Baby Italia-Италия, Baby Matex- Полша, Azaria- България


6. Детски столчета за кола


В тази категория най-важното условие за избор на качествено детско столче е сигурността.


То е животоспасяващо средство и всеки отговорен родител преди да пристъпи към закупуване, трябва добре да се запознае, да прочете и да се консултира за тестовете , по които се определя доколко това столче е надеждно. След което да съобрази с възрастта на детето да провери, дали е съвместимо с автомобила и накрая да изпробва столчето за кола за удобство и комфорт на детето. Важен довод да закупите подобно столче е и продължителността на експлоатация, на някои модели до 12 години период на ползване със сигурност би оправдал по-голямата инвестиция.


Rayatoys е вносител, разпространител и дистрибутор на марките: Cybex-Германия, GB- Германия, Hauck- Германия, Graco- САЩ, Azaria- България.


7. Ергономични раници и слингове.


Тук нещата доста са се променили, думата "кенгуру" е заменена от ново поколение ергономични раници за носене на бебе. Разликите са важни и са свързани най-вече със здравословното развитие и павилното носене на бебето и детето. Крачетата на бебето трябва да са разкрачени в позиция настрани и ергономичната раница е констроиранан така, че да ги извежда в позиция „жабче“. Гръбначния стълб трябва да е извит , както е в ембрионалната поза и материята на ергономичните раници е еластична, за да се получи нужната дъговидна форма. Колана на ергономичната раница и призрамките са много силно подплатени, за да не натоварват носещия бебебето и детето.


А ползите за всички са много. Познатите гласове, туптенето на сърцето и топлината дават на бебето невероятно успокоение. Възможността във всеки момент да целунем любимото същество, да се движим свободно и изпълняаме ежедневните си задължения е огромното предимство за ползващия ергономична раница:

Ергономична раница

Ергономична раница

Слингът е със същите качества, но малко по-сложен за поставяне.

Слинг за бебе


Rayatoys е дистрибутор, вносител и разпространител на ергономичните раници и слингове: Cybex- Германия, Hauck- Германия.

8. В банята.


Къпането на бебето в банята, води да най-големия страх на родителя, да не би да не можем да се справи? Затова много често в началото се дверяваме на някой близък роднина с повече опит. В банята страховете са да не изтървем хлъзгавото бебе или да не го попарим. Разбира се, за ваша помощ производителите са изобретили множество удобства. Като започнем от ваната за бебе и стигнем до каничката за поливане, всичко е по-специално.


За да не се пързаля бебето може да го обезопасите със специална подложка, която се закача сигурно по краищата на ваната, а тежетта на бебето допринася за неговата стабилност.

Каничката против сълзи е специална, за да разпрделя водната струя настрани, като предпазва очичките сухи:

Мека каничка за къпане


Терометарът за вана спокойно може да ползвате и за измерване на стайната температура.
Rayatoys е дистрибутор, вносител и разпространител на марките специализирани в бебешки продукти за банята: Tega Baby- Полша, Baby Maltex- Полша, Munckin- USA, Baby Ono- Полша