Интерактивни кукли и бебета

Филтри
на страница

24 продукт(а)

Филтри
на страница

24 продукт(а)

Интерактивни кукли

Каква кукла да купите? Изборът наистина е огромен, а колебанието Ви расте, разглеждайки една от друга по-красивите играчки. Тук ще Ви ориентираме в предлаганите в нашия каталог интерактивни модели.

Какви функции имат интерактивните кукли

  • Плачещи

Някои от видовете могат да плачат със звук, а други - със сълзи от истинска вода. Възможно е двете функции да са комбинирани. Плачът се включва при определени действия и се прекратява, когато успокоите бебето (дадете му биберон, люшкате го и др.).

  • За хранене/пиене

Те са в комплект с шишенце, биберон, купичка, лъжичка или каквото още е необходимо, за да бъде като истинска играта на родители. Малките момиченца, а и момченца, се чувстват много важни и отговорни, когато се грижат за своята кукла бебе.

  • Пишкащи

Играчките от този вид са в комплект с гърненце, където можете да ги сложите, за да пишкат. Често в комплекта има и памперси.

  • За къпане

Много от интерактивните кукли могат да бъдат къпани. Макар и доста от тях да имат батерии, те са качествено изолирани и няма проблем при мокрене на играчката. За някои от моделите се предлага ваничка като отделен аксесоар.

  • Танцуващи

Зареждат се с енергия от вградена база, след което могат да се въртят и да правят различни движения.

  • Пеещи

Класиката в интерактивните играчки. Пеещите кукли днес обаче имат многобройни допълнителни екстри като например различни мелодии, DJ ефекти по време на песента и т.н.

Какви видове предлагаме в раздела

На страниците ни ще откриете предложения от популярните серии Baby Born, Baby Alive, Cry Baby, Disney Princess и други. Сред моделите Ви очакват кукли в комплект с интересни аксесоари и играчки: къщички, замъци, бебешки колички. От любимите анимационни герои тук са Рапунцел, Ариел и Бел.

Подходящи ли са за най-малките

Като ориентир е добре да ползвате филтъра за възраст. Основно изискване, на което трябва да отговарят интерактивните играчки за деца до 3 години, е да нямат лесно отделящи се частици. Към характеристиките на всеки от моделите е добавено уточнението за минималната подходяща възраст. Обърнете внимание на това, когато избирате.

Защо да се доверите на Рая Тойс

На страниците на онлайн магазин Рая Тойс ще откриете прецизно подбрана селекция от висококачествени стоки за бебета и деца. Производителите, с които работим, са сред водещите световни и български брандове, а качеството на продуктите е проверено и одобрено от хилядите ни доволни клиенти.

Възползвайте се от богатия избор и поръчайте стоки от висок клас на достъпни цени! Зарадвайте детето си с интерактивните играчки на Рая Тойс!